SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Kabuğunu Yırttı"

0
Güncellendi - 2016-06-01 00:22:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, “Malatya kabuğunu yırtmış ve son 5 yıl içerisinde çok üst düzeyde saha ve tesisler yapılıyor” dedi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun girişimleri sonucu Malatya’da tesis anlamında büyük kazanımların sağlandığını kaydeden Özdemir, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.

Özdemir, “Spor salonlarımız bitti. Şeker Fabrikası arazisi içerisinde çok büyük bir spor salonumuz oldu. Onun yanında olimpik yüzme havuzları, tenis kortları ve idari bina yapılıyor. Sentetik sahalarımız bitti. Sadece bir iki ilçemizde şuanda saha yapılmadı. Onlarında plan ve projeleri Spor Genel Müdürlüğü’ne gönderildi. Bu seneki ödeneğin içerisinde sadece iki saha çıktı. Bunlardan bir tanesi Doğanyol, diğeri de çok önemli olan Yeşiltepe 1 nolu sahamız” diye konuştu.

“SAHANIN İHALESİ 6 HAZİRAN’DA YAPILACAK”

Yeşiltepe’deki 1 nolu sahanın 10 yıldır hizmet verdiğini kaydeden Özdemir, “O sahamız artık dejenere oldu. Sahamızın yeniden yapılması gündeme gelmişti. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı tarafından güzel bir proje yapıldı. Sahamızın 6 Haziran’da da ihalesi gerçekleştirilecek. Bu noktada müdürümüz ve spor taban birliklerimiz büyük çaba gösterdi. Hep birlikte Malatya’yı daha güzel ve daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah tesislerimiz bittiğinde Malatya’da çok daha güzel organizasyonlara ev sahipliği yapacağız” şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız