SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fatma Balkan İkincisi Oldu

0
Güncellendi - 2016-06-03 18:22:16
Fatma Balkan İkincisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'nda Malatyalı Milli karateci Fatma Uygur, finalde Sırbistanlı rakibine yenilerek, Balkan ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı.

27-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrat'ta düzenlenen ve Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye 11 Ülke ’den 831 sporcunun katıldığı 21. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'nda Fatma Uygur ‘unda yer aldığı Türkiye, yıldızlar Bay Bayan Karate Milli Takımı toplamda kazandığı 48 madalya ile takım halinde Balkan Şampiyonu oldu.

Şampiyonada Yıldız Bayanlar +47 kg ‘de yarışan Milli sporcu Fatma Uygur, eleme turlarında karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek finale yükseldi. Finalde Sırbistanlı sporcu ile karşılaşan Uygur, rakibine 2-0 yenildi ve Balkan ikincisi oldu.

Fatma Uygur’un babası ve antrenörü Zeki Uygur, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Fatma Uygur bu yıl katıldığı tüm şampiyonalarda Malatya ya madalya kazanarak döndü. Sporcumuz, Milli Takım ile ilk defa yurt dışına çıkmasına rağmen böylesine büyük bir organizasyonda kilosunda ikinci olup, gümüş madalya kazanma başarısını göstermiştir. Kızımın bu başarısında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkısı çok önemlidir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

fatmauygur2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız