SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16 Bin 366 Öğrenci Giydirdi

A- A+ PAYLAŞ
LC Waikiki firmasının sahiplerinden olan hayırsever iş adamı Vahap Küçük tarafından Malatya genelinde 16 bin 366 öğrenciye bayram öncesi giyecek yardımı yapıldı.
 
Doğanşehir ilçesine bağlı Gövdeli beldesi İlköğretim Okulu’nda yapılan tören ile öğrencilere giyecek yardımı yapıldı. Doğanşehirli olan iş adamı Vahap Küçük, Malatya genelinde 16 bin 366 öğrenci giydirirken Doğanşehir ilçesinde ise 5 bin 121 öğrenci giydirdi.
 
Törende Doğanşehir Kaymakamı Barboros Baran, iş adamı Vahap Küçük, Gövdeli Belediye Başkanı Bayram Kaya, İlçe Emniyet Müdürü A.Kadir Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Kansav, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Zelyurt, öğrencilere hediyeleri dağıttılar.
 
Kaymakam Barboros Baran, "İş adamımız Vahap Küçük'e çok teşekkür ediyorum. Çünkü senelerdir bu güzel hizmeti yapıyor. Sizlere yaptığı güzelliği gidelim çocuklar ile paylaşalım istedi. Bu sene Gövdeli İlköğretim Okulu’muzu seçtik. Gelelim çocuklar ile sevinçleri paylaşalım dedik. Bu şekilde hayır sahiplerinin artmasını Allah’tan temenni ederim, herkese her ilçeye lazım böyle hayırseverler" dedi.
 
İş adamı Vahap Küçük ise, "Allah nasip etti bugün buraya sizleri sevindirmek ve sizlerin sevincini görmek için toplandık. İnşallah hepiniz sevineceksiniz. Ben şunu söylüyorum 2 sene öncesinde çocuklarımızdan bir kısmına veriyorduk. Ama 2 yıldan bu yana hocalarımızın tavsiyesi ile ve bu insanlara gönül verdiğim için hepinizi burada sevindirmek istedik. İnşallah bu her yıl olduğu bundan sonra devam edecek. Doğanşehir ilçemizde bu sene 5 bin 121 çocuğu sevindirdik. Malatya ve ilçelerimiz ile birlikte toplam 16 bin 366 çocuğu giydiriyoruz. Tabi Doğanşehir bizim kendi memleketimiz olduğu için ilçemize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız