SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16. Haftanın Son Maçı

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Futbol liginin son iki maçında Adanaspor'a kendi sahasında 2-1,deplasmanda da Kayseri Erciyesspor’a 5-1 yenilerek küme düşme potasına doğru gerilemeye başlayan Malatyaspor, 16 haftanın kapanış maçında Pazartesi akşam saat 20:00’de Kartalspor’u konuk edecek.

Son haftalardaki puan kayıplarına son vermek için sahaya mutlak 3 puan için çıkacak olan Malatyaspor’un ligdeki durumunu düzeltmek adına büyük önem verdiği Kartalspor maçı D-Spor’dan naklen yayınlanacak..

İzmir Bölgesi'nin üst klasman hakemi Hakan Özkan’ın düdük çalacağı kritik Kartalspor maçı öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak Orduzu Pınarbaşı’ndaki Nurettin Soykan Tesislerinde maç saatini beklemeye başlayan Malatyaspor’da, kart cezalısı Mehmet Albayrak ve Celil Sağır’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Hakan Söyler, Gökhan Bozkaya bu akşamki maçta forma giyemeyecekler.. Caner’in de büyük olasılıkla kadroda yeralamayacağı belirtildi.

Malatyaspor’un galibiyet hesapları yaptığı Kartalspor maçına Malatyaspor taraftarının ilgi göstermesi istenirken, biletlerin; Açık Tribün 2 YTL, Maraton Tribünü 5 YTL, Kapalı Tribün 10 YTL, Kapalı VIP Tribün için ise 15 YTL’den satıldığı bildirildi…

“AMACIMIZ 3 PUAN”
Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk yarının son iç saha maçında Kartalspor’u yenmek istediklerini söyledi. Son 2 haftada aldıkları kötü sonuçlarla üzdükleri taraftarının gönlünü Kartalspor maçını kazanarak almak istediklerini ifade eden genç teknik adam; “Adana ve Erciyesspor maçlarında alınan yenilgiler bize yakışmadı, bunun farkındayız.Takım olarak Kartalspor maçına kesinlikle kazanmak için çıkacağız.Alacağımız galibiyetle küme düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz.Saha ve seyirci avantajını sonuna kadar kullanarak güçlü rakibimizi eli boş göndermek tek amacımızdır. Kartalspor maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz, taraftarımızın vereceği destekle haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz.”dedi.

Hamzaoğlu ayrıca takım içi ödemelerin gecikmesinden ötürü yaşanan sorunların aşılması için Yönetim Kurulunun yoğun bir şekilde çalıştığını, ekip olarak Kartalspor maçına motive olduklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan transfer taksitleri ve peşinatlarını alamadıkları için hafta içinde yapılan bazı antrenmanları “boykot” eden Malatyaspor’lu futbolcular, yöneticilerin devreye girmesinden sonra ikna edilip Cumartesi ve Pazar günkü idmanlara çıkmalarına rağmen, kulüpte maddi krizin had safhada olduğu belirtildi.

Yönetici Selahattin Dağıstanlı, futbolculara ödenmesi gereken 3 milyon YTL borçları bulunduğunu belirterek, "Ayrıca ara transfer döneminde futbolcu alabilmek için Futbol Federasyonu'na lisans bedelleri olarak yaklaşık 2,5 milyon YTL para yatırmamız gerekiyor" dedi. Kulübe maddi destek verilmesini beklediklerini söyleyen Dağıstanlı, bu konuda Malatyalı işadamlarından destek beklediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız