SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16 Km. Yeni İmar Yolu Açtılar

0
Güncellendi - 2016-02-04 16:26:48
16 Km. Yeni İmar Yolu Açtılar
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım ekipleri tarafından yol açma ve altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Fen İşleri Müdürlüğü 2015 yılında, 16,446 km Yeni İmar Yolu açtı. Ayrıca 129.658 Ton Kankasör Malzeme, 19,051 KM Sathi Kaplama ve 68.854 ton Doğal Malzeme ile Stabilize Yol Yapımı gerçekleştirdi.

Yeşilyurt'un her yönüyle örnek ilçe görünüme ulaşması için 82 Mahalle Muhtarıyla ortaklaşa çalışma yapmaya gayret sarf eden Yeşilyurt Belediyesi, yeni imar yolu açma, yol genişletme ve diğer hizmetler noktasında Muhtarlarla birlikte hareket etmeye ve aynı yöne bakmaya özen gösteriyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı ve Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin'in yanı sıra mahalle sakinleriyle birlikte Dilek Mahallesi Küllümağara mevkiinde başlatılan çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar burada yaptığı açıklamada, Dilek ve Sütlüce Mahallelerinde tespit edilen yolların trafiğe açılması için çalışmaların hız kazandığını, doğal malzeme serim işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

“KARAKAYA BARAJ GÖLÜ KENARINDA DOĞAL MALZEME ALANI”

bd2ab7de-d436-4788-9a4c-988717a2ca51Dilek Mahallesi Küllümağara mevkiinde devam eden çalışmalar sırasında doğal malzeme bulunan bir alan tespit ettiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar,"Dilek ve Sütlüce mahallelerimizde yapmayı planladığımız yollarla ilgili Karakaya Baraj Gölü kenarında doğal malzeme alanı tespit ettik. Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım, bakım ve onarım şefliğine bağlı ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalarda ekskavatörler aracılığıyla çıkartılan doğal malzemeleri greyder ve silindir makinelerimizle Dilek Mahallemizdeki muhtelif yollar ile Uğrak ve Örenönü'nde bulunan 6-7 KM'lik alanda doğal malzeme serimi yapıyor. Yaklaşık 25-30 km daha doğal malzeme serimi yapacağız. Yollarımızı en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açmak için ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalışıyor. Ekiplerimizin çalışmaları sırasında destek veren Dilek, Sütlüce Mahalle muhtarlarımıza emeği geçen personellerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı yaptığı açıklamada, “Buraya hizmet geleceğine kimse inanmazdı. Yeşilyurt Belediyesi bu hizmetleri bizlerle buluşturdu. Başta Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere Başkan Yardımcımız ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine mahallemizde sürdürdükleri bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin ise, ilçedeki ulaşım ağının daha güçlü olması için sürdürülen çalışmalardan dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti.

GÜNDÜZBEY MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, ilçenin modern ve kaliteli bir geleceğe sahip olması için önemli hizmetler gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye ekiplerine teşekkür plaketi verdi.

Muhtar Mehmet Balta, "Gündüzbey ve Yeşilyurt'a çok önemli hizmetler getiren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Davetimize icabet ederek, muhtarlık binamızda bizi ziyaret eden Başkan Yardımcımız Mehmet Çınar, Fen İşleri Müdürü Mustafa Cengiz Karabulut ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ise teşekkür plaketinden dolayı Muhtar Mehmet Balta'ya teşekkür ederken" Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin tamamına eşit mesafede hizmet götürüyoruz. Gündüzbey Mahallemizde de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz.  Hizmetlerimizi yaparken tüm muhtarlarımızla istişare halindeyiz. Muhtarlarımızla aynı yöne bakarak, ilçemizin gelişmesi için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız