SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16 Kişiye Uyuşturucu Tutuklaması

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:09:10
16 Kişiye Uyuşturucu Tutuklaması
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ele geçirilen 25 kilo esrar ile ilgili olarak 6 kişi tutuklandı.  
 
Emniyet Müdürülüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle ;
 
"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti ve Nakline yönelik yapılan çalışmalar 26.03.2012 tarihine kadar; 10 ayrı yakalama ile ilgili olarak 20 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmış, şüphelilerden toplam 25 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir. 6 şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR,
 
27.03.2012 ve 28.03.2012 tarihlerinde ilimiz ve ilçeleri ile Şanlıurfa ilinde yapılan eş zamanlı operasyon ile ilgili olarak; Şüphelilere ait toplam 22 ayrı adreste arama yapılmış, 2 şahıs Şanlıurfa ilinde, 4 şahıs Akçadağ ilçesinde, 2 şahıs Doğanşehir ilçesinde, 12 şahıs Malatya il merkezinde olmak üzere toplam 20 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Şüphelilere ait ikamet, işyeri ve müştemilatlarında yapılan aramalar neticesinde; 3 kilogram uyuşturucu esrar maddesi, bir adet 7.65 mm çapında Baretta marka tabanca ve 4 adet 7.65 mm çapında mermi, 28 adet uyarıcı nitelikli hap, bir miktar kenevir tohumu, iki adet av tüfeği ele geçirilmiştir.
 
Gözaltına alınan E.A., M.A., M.A., C.C., B.C., A.Ö., B.Ş., H.E., H.A., A.G., M.S.S., E.K., F.A., A.R.A., S.A., M.S.A., M.A., N.G., R.K., B.K. isimli şüpheliler “İŞTİRAK HALİNDE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK ” suçundan haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte 30.03.2012 günü adli makamlara sevk edileceklerdir."
 
16 TUTUKLAMA..
Emniyet Müdürlüğü'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada da 16 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
 
Söz konusu açıklamada, "27.03.2012 ve 28.03.2012 tarihlerinde ilimiz ve ilçeleri ile Şanlıurfa ilinde yapılan eş zamanlı operasyon ile ilgili olarak;Şüphelilere ait toplam 22 ayrı adreste arama yapılmış, 2 şahıs Şanlıurfa ilinde, 4 şahıs Akçadağ ilçesinde, 2 şahıs Doğanşehir ilçesinde, 12 şahıs Malatya il merkezinde olmak üzere toplam 20 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Gözaltına alınan E.A., M.A., M.A., C.C., B.C., A.Ö., B.Ş., H.E., H.A., A.G., M.S.S., E.K., F.A., A.R.A., S.A., M.S.A., M.A., N.G., R.K., B.K. isimli şüpheliler “İŞTİRAK HALİNDE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK ” suçundan haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte 30.03.2012 günü adli makamlara sevk edilmiş, M.S.S., M.S.A., M.A., isimli şüpheliler adli kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest bırakılmış, S.A isimli şahıs ise serbest bırakılmıştır. .E.A., M.A., M.A., C.C., B.C., A.Ö., B.Ş., H.E., H.A., A.G., E.K., F.A., A.R.A., N.G., R.K., B.K. isimli şüpheliler olmak üzere toplam 16 şüpheli TUTUKLANMIŞTIR. "denildi.
 
FOTO : İHA
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız