SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16. MÜSİAD EXPO'ya Davet Ettiler

0
Güncellendi - 2016-10-27 21:04:36
16. MÜSİAD EXPO'ya Davet Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin tarafından 16. MÜSİAD EXPO'ya davet edildi. Başkan Gürkan, 16. MÜSİAD EXPO'nun önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Başkan Gürkan’ı 16. MÜSİAD EXPO'ya davet ederek, “Başkanımızı ziyaretimizin amacı 9 Kasım’da İstanbul’da başlayacak MÜSİAD EXPO fuarına davet etmek içindir. MÜSİAD biliyorsunuz 2 yılda bir birini yurt dışında, birini yurt içinde olmak üzere her yıl uluslararası bir fuar organize etmektedir. Bu fuar organizasyonunda dünyada yeni gelişmekte olan ülkelerdeki işadamlarını da davet ederek bu fuarı güçlendirmektedir. Fuara MÜSİAD üyeleri sadece katılıyor. MÜSİAD’a üye olan firmalar sadece bu fuara katılabiliyorlar. Bu yıl 136 ülkeden 7 bin 250 iş adamı bekleniyor. Bizde sayın başkanımızı bu fuara davet ediyoruz. Bu fuarımızın HİGH TECH PORT diye bir alan da ayrılıyor. Ağır silahların sergilendiği, ileri teknoloji’nin sergilendiği bir holde yer alacak. Orada da Türkiye’nin silah sanayisinde nerelere geldiğini, özel sektörün ve devlet sektörünün ağır silahlandırmada ve teknolojide hangi konuma geldiğini inşallah göreceğiz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, 16. MÜSİAD EXPO'nun önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, “MÜSİAD Malatya Şubemiz kendi üyeleri ile zaman zaman hizmet içi eğitim çalışmaları olsun, üretim faaliyetlerinin arttırılması ve rantabl olması noktasındaki göstermiş oldukları gayretleri tebrik ediyorum. MÜSİAD genel merkezi ve tüm şubelerinin katılacağı EXPO HİGH TECH PORT adı altında düzenlenen ileri teknoloji fuarına da davetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. 130’dan fazla ülkenin dünya çapında organize edilen fuara bizimde bizzat gidip orada sergilenen ve belediyemizin ihtiyaç duyacağı materyallerin alınması ve değerlendirilmesi noktasında hem ufuk açısından, hem vizyon açısından, hem de ülkemizin katma değerinin ve üretim aşamasının hangi noktada olmasını göstermesi açısından önemli bir fuar olacağı kanaatindeyim. MÜSİAD genel merkezimizin de bize davetiyesi geldi. Bugün MÜSİAD Malatya Şubemizin de davetini aldık. Bir aksilik olmaz ise katılmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız