SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16 ve 14 Ligleri Oynandı

A- A+ PAYLAŞ

2. Amatör Futbol Ligi'ne, YGS nedeniyle ara verilirken, U-16 ve U-14 liglerinde maçlar Cumartesi ve Pazar günleri oynandı. Amtupe liginde ise Malatya ekibi, rakibini mağlup etti.

GENÇLER..
* U-16'larda alınan sonuçlar şöyle:

Cumartesi Günü
Galataspor - Sanayispor: 0-11
Sıtmapınarıspor - Malatya Belediyespor: 0-6
Malatyaspor - TEKSpor: 1-1
Adafı Kartalspor - Orduzuspor: 2-1
Demirspor-Kale Gençlerbirliği: 2-0
Pazar Günü
Sıtmapınarıspor - Telekomspor: 3-2.
Telekomspor- Fenerspor: 3-0 (Hük.)
Sancaktarspor (Bay )

* U-14'lerde ise 5 maç oynandı. Alınan sonuçlar şöyle:

Cumartesi Günü
Karakavakspor- Malatya Bld.: 0-8
Sancaktarspor - Kale Gençlerbirliğispor: 1-0
Pazar Günü
Malatya Bld.:- Sancaktarspor : 8-1
Orduzuspor - Adafı Kartalspor: 1-3.
Telekomspor- Sıtmapınarıspor: 1-0

AMPUTE LİGİ..
Bu arada Ampute Futbol Ligi'nde Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kendi sahasında Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü 2-0 mağlup etti.

Malatya İnönü Üniversitesi Sentetik Çim Saha'da oynanan karşılaşmaya Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ilk yarının sonunda Mehmet Bayat'ın ayağından bulduğu golle yarıyı 1-0 önde kapattı. Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ikinci yarıda oyunda dengeyi sağlasa da, Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Gazi Öztop'un ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Maç sonrası bir açıklamada bulunan Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Yeter, "Güzel bir maç oldu. İki denk kuvvetin maçıydı. Alışık olmadığımız hava koşulları nedeniyle kaybettik. Ama önemli olan Ampute futbolunun ilerleyerek, gelişmesidir. Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübünü galibiyetlerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü oyuncusu Gazi Öztop ise, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "Bu maçla art arda 4 galibiyet almış olduk. Kayseri ile oynayacağımız maçı da kazanarak 5'te 5 yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAF: Ampute maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız