SON DAKİKA
SON DEPREMLER

16 Yerliden 5'i Malatya'da Çalıştı

0
Güncellendi - 2018-06-27 04:21:16
16 Yerliden 5'i Malatya'da Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek 18 takımın başında bulunacak teknik direktörlerden 2'si yabancı, 16'sı yerli. 16 yerli teknik direktörden, halen Evkur Yeni Malatyaspor'la sözleşmesi devam eden Erol Bulut dahil 5'i, çeşitli dönemlerde ve sürelerle Malatyaspor ya da Yeni Malatyaspor'da görev yapmışlardı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, T.M. Akhisarspor Teknik Direktörü Saffet Susic'den sonra gelecek sezon Süper Lig'de görev alacak ikinci yabancı teknik adam oldu.

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek takımların başında bulunan teknik direktörler şöyle:

Fatih Terim: Galatasaray

Phillip Cocu: Fenerbahçe

Abdullah Avcı: Medipol Başakşehir

Şenol Güneş: Beşiktaş

Ünal Karaman: Trabzonspor

Bayram Bektaş: Göztepe

Tamer Tuna: Sivasspor

Kemal Özdeş: Kasımpaşa

Ertuğrul Sağlam: Kayserispor

Erol Bulut: E.Y. Malatyaspor

Saffet Susic: T.M. Akhisarspor

Mesut Bakkal: Aytemiz Alanyaspor

Samet Aybaba: Bursaspor

Bülent Korkmaz: Antalyaspor

Rıza Çalımbay: Atiker Konyaspor

İsmail Kartal: Ankaragücü

Mehmet Altıparmak: Büyükşehir Belediye Erzurumspor

İbrahim Üzülmez: Çaykur Rizespor

Bu isimlerden İsmail Kartal, Mehmet Altıparmak, Ertuğrul Sağlam, Erol Bulut ve Bayram Bektaş, çeşitli sürelerde iki Malatya kulübünde görev aldılar.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cenk (5 yıl önce)
    Mehmet Altiparmakla beraber 5 oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA YAŞAR (5 yıl önce)
    mehmet altıparmak ı unutmuşlar!
    0
    0
    Yanıtla