SON DAKİKA
SON DEPREMLER

160 Bin Öğrenciye Uzun Tatil

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da da ilköğretim okulları ile liselerde 160 bin öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdiler. Okullarda 2006-2007 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ve karne dağıtımı nedeniyle Türkiyem İlköğretim Okulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile davetliler katıldılar. Vali Daşöz, sınıfa girerek öğrencilere karne dağıttı.

Okul önünde düzenlene törende konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyerek, okullarda sergiledikleri güzel davranış ve hareketleri tatilde de sürdürmelerini istedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya'da 160 bin öğrencinin karne aldığını söyleyerek, "Karneler öğrencilerimizi her yönüyle değerlendiren göstergeler değildir. Çocuklarımızın akademik başarılarını kutlamalı, abartılı yaklaşım ve ödüllendirmelerden kaçınılmalıdır. Bugün başarısız gibi görünen öğrencilerimiz olabilir. Onların başarısızlıklarını oluşturan olumsuz etmenleri göz ardı etmemeliyiz. Öğrencilerimizi tatilde kitap okumaları tavsiye edilmeli" dedi.

Törende, Malatya'da eğitim yılı sürecinde başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

İlköğretim okulları ve liselerde 2007- 2008 eğitim ve öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız