SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"160 Cadde ve Sokakta Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:09:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Zapcıoğlu Caddesi’nde sürdürülen değişim-dönüşüm yenileme çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların bittiği Zapcıoğlu Caddesi’nde esnafları ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu. 

Geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra bazı başkan yardımcıları ile daire müdürleri de katıldı.

Malatya genelinde 160 cadde ve sokakta düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Zapcıoğlu Caddesi’nde de bütün altyapı hatlarını yenileyerek, eksiklikleri giderdiklerini söyledi.

Zapcıoğlu Caddesi’nin Malatya trafiği açısından en işlek caddelerden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Zapcıoğlu Caddesi Malatya’nın önemli trafik akslarından birisi. Gerek araç gerekse yaya trafiği yoğun olan bir caddemiz. Caddemizde bütün alt yapılar yenilendi. Yağmur suyu drenaj kanalları yapıldı. Kaldırımlar standartlara uygun hale getirildi, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları da tamamlandı. Ayrıca asfalt çalışmaları da bitti. Çalışmaların bitmesiyle caddemiz güzel bir çehreye kavuştu. Amacımız Malatya’nın bütün cadde ve sokaklarını güzel hale getirmektir” dedi.

Cadde esnafı da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız