SON DAKİKA
SON DEPREMLER

160 Derecede Hizmet..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:22
160 Derecede Hizmet..
A- A+ PAYLAŞ
İl Genel Meclisi'nin 2011 yılında karar almasına rağmen olumsuz hava koşulları nedeni ile yarım kalan; Yeşilyurt İlçesi'nin Gedik Mahallesi'nin asfaltlama işlemi tamamlandı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri asfalt ekibi, hava sıcaklığının zaman zaman 44 dereceyi bulduğu ilçede, asfaltın kendi döküm sıcaklığının 160 derece olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. 
 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve encümen üyeleri tarafından asfalt ekibine iftar yemeği verildi. İftar yemeğine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Encümen üyeleri Cercis Taşdemir, Mehmet Şireci, İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcıları, birim müdürü ve çalışanlar katıldı.
 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk yaptığı konuşmada,"İl Özel İdaresi olarak İlçemizin köylerinde çok güzel işler yaptığınızı biliyoruz. Bu günde ilçemizin Gedik mahallesinde asfalt çalışması yaptınız ben ve mahalle halkı çok memnunuz sizlere dua ediyoruz" dedi. 
 
İl Encümen Üyesi Mehmet Şireci ise , "Yıllardır ilçemizde çok büyük hizmette sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları bir bir aştık. Bu günde Gedik mahallesinin ihtiyacı olan asfalt çalışmasını yaptık. Havanın ve asfaltın sıcaklığına rağmen işlerini aksatmadan sürdüren ve tamamlayan asfalt ve yama ekipte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum " diye konuştu. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya'da konuşmasında "Bu organizasyonu düzenleyen Yeşilyurt Belediye başkanımız, ilçe başkanımıza, encümen üyelerimiz çok teşekkür ediyorum. Bir başarı varsa hepimizin başarısıdır. Asfaltta çalışan ekibi kutluyorum. Bu plaketi onlar adına alıyorum. Huzurunuzda onlara teşekkür ediyorum" dedi. Yemekten sonra, Yeşilyurt İlçe ve köylerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı İrfan Kaya’ya plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız