SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Yol Çalışması

0
Güncellendi - 2016-06-16 17:32:18
Kale'de Yol Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesi  Bent, Kumluyazı, Tepebaşı, Çanakcı mahalleleri ile Karatepe Küme Evleri mevkiinde yol çalışmaları yapıyor.

Bent Mahallesini, Kale ilçesine bağlayan 4 kilometrelik yol asfaltlanırken, Bent Mahallesinin sokak araları da kilit taşı ile kaplandı. Karatepe Küme Evleri mevkiinde 2 kilometrelik yeni bağlantı yolu açan ekipler, Kumluyazı Mahallesinde 2 kilometrelik yolu sathi kaplama asfalt ile kapladılar.

12 kilometre uzunluğunda olan Tepebaşı – Çanakcı grup yolunda tehlike arzeden bazı kısımlarda yol genişletmesi yapan Büyükşehir Belediyesi, yolda altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfalta hazır hale getirdi.

Mahallelerinde yapılan çalışmaları değerlendiren bölge sakinleri, mahelle yollarının uzun zamandan beri yapılmayı beklediğini, sorunlarının çözümü için Büyükşehir Belediyesinin var gücüyle çalıştığını söylediler.

Büyükşehir Belediyesinin, Ramazan Ayında da çalıştığını belirten vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz uzun zamandır bölgede çalışıyordu. Bizleri toz, topraktan kurtardılar. Yolumuzun eski hali berbat bir durumdaydı. Uzun zamandır almadığımız hizmeti alıyoruz. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

yol1

yol2

yol3

yol4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız