SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefe Uygun Transfer Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-06-23 22:18:07
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’un kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen, takımın hedefine ve dokusuna uygun oyuncularla anlaştıklarını kaydederek, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Esen, yeni sezondaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, “Geride kalan takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk. Bu sezona iddialı başlayacağız. Hedefimiz şampiyonluk ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Teknik heyetimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda daha önceden izlemeye aldığımız futbolcularla görüşmelerimizi yapıyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Esen, “İç transferde Osman Çavdar ve Talat Akça ile sözleşme imzaladık. Dış transferde ise 44 Malatyaspor’da forma giyen Harun Aytemur ve Erdem İsotçu’nun yanı sıra Ağrı Patnos’tan Mehmet Ali Kayailli, Ortacaspor’dan Yusuf Şimşek ile anlaştık. Karaköprü Belediyespor’dan sağ bek Ziya İstek, Ceyhan Belediyespor’dan orta saha Cuma Nasır, Elaziz Belediyespor’dan stoper Vedat Taşdemir ve Kilis Belediyespor’dan kaleci Önder Biçer’i geçtiğimiz günlerde renklerimize bağlamıştık” diye konuştu.

Esen, eksik mevkilerle ilgili çalışmaların devam ettiğini ve birkaç oyuncuyla temasta olduklarını kaydederek, şunları söyledi: “Transfer çalışmalarında şuana kadar iyi bir yol aldık. Hedeflerimize, takımımızın dokusuna uygun futbolcularla şuana kadar anlaşma sağladık. Eksik mevkiler için çalışmalarımız devam ediyor. Listemizde yer alan futbolcularla görüşüp, en kısa sürede transferi tamamlamak istiyoruz.”

Sezona iyi bir ekiple başlayacaklarını dile getiren Esen, “Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Transferlerimizi de buna göre yapıyoruz. BAL Ligi’nin zorluğunu biliyoruz ama bu ligde neler yapabileceğimizi geride kalan sezon gösterdik. İyi bir yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla hedefimize ulaşacağımızdan eminim” diye konuştu.

Esen, takımın yeni sezonla ilgili birinci etap kamp çalışmalarını Malatya’da yapacağını da sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kızılelma (7 yıl önce)
    İsmail tekinle olmaz kardeşim olmaz
    0
    0
    Yanıtla