SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Grup Yolu

0
Güncellendi - 2016-07-21 23:25:34
Büyükşehir'den Grup Yolu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

Yaz aylarıyla birlikte yol çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, bütün ilçelerde olduğu gibi Akçadağ ilçesinde de önemli çalışmalar yapıyor.

4 metrelik yol, 8 metreye çıkarıldı

12.5 kilometre uzunluğundaki Kepez-Demirciler-Çakılpınar-Aksüt-Güneşli grup yolunda Büyükşehir Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları tamamlandı. 4 metre genişliğindeki yol 8 metre genişliğine çıkarıldı. Altyapısı yenilenen yolda ekipler asfaltlama çalışmalarını ise sürdürüyor.

8 kilometre uzunluğunda olan ve Ortaköy Mahallesinin ulaşımını sağlayan yol ise sathi asfalt ile kaplandı. Karahan Tünelinin girişinden itibaren başlayan mahalle yolu standartlara uygun hale getirildi.

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getiren bölge halkı, uzun yıllardır böylesine geniş kapsamlı yol hizmeti almadıklarını, dar olan yollarının genişletildiğini, tozdan ve dumandan kapı pencere açamadıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiler.

Asfalt ve yol genişletme çalışmalarını değerlendiren bazı mahalle muhtarları ise uzun yıllardır bekledikleri hizmeti almanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Büyükşehir Belediyesinin zor ve bir o kadar zahmetli işler yaptığına değinen mahalle muhtarları, “Büyükşehir Belediyemiz 1 yıldır bölgede çalışmalar yapıyor. Dar olan Kepez-Demirciler-Çakılpınar-Aksüt-Güneşli grup yolumuzu genişlettiler. Altyapısını yaparak asfalta hazır hale getirdiler. 5 mahallenin ulaşımını sağlayan yolumuzda araçlar zor gidip geliyordu. Şimdi çok rahat yollarda seyahat ediyoruz. Ortaköy mahallemizin de asfaltı yapıldı. Toz ve duman artık mahallemiz için sorun olmayacak. Kışın da çamur derdiyle uğraşmayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

p3a

p3b

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız