SON DAKİKA
SON DEPREMLER

166 Bin Öğrenci Yarı Yıl Tatiline Girdi

0
Güncellendi - 2016-02-21 16:42:51
166 Bin Öğrenci Yarı Yıl Tatiline Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya genelinde 166 bin 297 öğrenci karnelerini alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi. Resmi karne dağıtım töreninin yapıldığı Melekbaba İlköğretim Okulu’nda Vali Süleyman Kamçı’da öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı yarıyıl tatili karne dağıtımı ile başladı. Melekbaba İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törene Vali Süleyman Kamçı, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının sömestr tatilinin bugün başlangıcı olduğunu belirterek, yarıyıl tatiline giren tüm öğrencilere başarılar diledi. Konuşmasında velilere de seslenen Kamçı, “Çocuklarımızın notları kırık olabilir, kırık notlardan dolayı çocuklarına kızmasınlar” diye konuştu.

VALİ KAMÇI KARNE DAĞITIMI (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

Malatya’da toplam 166 bin 297 öğrenci ile 12 bin 345 öğretmenin yarıyıl tatiline girdiğini belirten Kamçı, karnelerde zayıf not olabileceğini ve bu nedenle velilerin öğrencilere yardımcı olmasını istedi. Milli Eğitim Bakanlığınca bu yarıyıl tatilinde öğrencilere tatil ödevi verilmeyeceğini belirten Kamçı, öğrencilerin yarıyıl tatilinde bolca kitap okumalarını tavsiye etti. Öğrencilerin ikinci yarıyıla dinlenmiş ve enerji dolu bir şekilde girmelerini isteyen Kamçı, öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi olarak ise kitap verdiklerini belirti.

Pano01gKonuşmaların ardından öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Kamçı, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet edip tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız