SON DAKİKA
SON DEPREMLER

167 Bin Öğrenciyle Dersbaşı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni eğitim öğretim yılında toplam 167 bin öğrencinin ders başı yaptığı bildirildi.

2009 - 2010 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Türk Telekom İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, burada yaptığı açıklamada, "Özel ve resmi okullarda toplam 167 bine yakın öğrenci ders başı yaptı" diyerek, eğitim öğretim yılını hayırlı olmasını diledi.

Bulut, kardeş okulların ve kurumların dayanışması gerektiğini ifade edip, kardeş okulların birbirlerine yardımları ile öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmiş olacağını kaydetti.

Türk Telekom İlköğretim Okulu'ndan sonra Metin Emiroğlu Lisesine geçen İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, burada öğretmenler ile bir toplantıya katıldı.

Toplantıda, eğitim ve öğretime hazırlık ile ilgili ve görev ve sorumluluklar ele alındı. Çevreye duyarlı olunması ve başarıyı artırıcı önlemler hakkında karşılıklı görüşmeler yapıldı.

Mehmet Bulut daha sonra 100. Yıl, Hidayet ve Barbaros İlköğretim okullarını da ziyaret ederek, 2009 - 2010 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇAKIR'IN MESAJI
Bu arada Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları söyledi:

"İçinde bulunduğumuz bilgi çağında eğitimin büyük önemi bulunmaktadır. Anne karnından başlayıp mezara kadar geçen süreç içerisinde, insana verilen eğitim, ülkelerin gelişmesiyle parellelik göstermektedir. Eğitime önem veren ülkeler bugün her alanda dünyanın en güçlü ülkesi haline gelmişlerdir.

Bunun bilincinde olan hükümetimiz tarafından da ülkemiz eğitim politikasında önemli adımlar atılmış, eğitim kalitesi yükseltilmiştir.

Bizler de Malatya Belediyesi olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için yoğun gayret gösteriyoruz.

Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenleri olmak üzere, Malatyamız’a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız