SON DAKİKA
SON DEPREMLER

167. Yıl Ziyareti..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:55
167. Yıl Ziyareti..
A- A+ PAYLAŞ
 
Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan, Vali Ulvi Saran'ın ziyaret etti. 
 
"167 yıllık geçmişi olan Türkiye'de çok nadir kurum var" diyen Vali Ulvi Saran, " Böyle önemli bir geçmişe sahip olan ve halkın can, mal emniyetini sağlayan; huzur, asayiş ve güvenini temin etmede uzun süre kesintisiz olarak hizmet veren kuruluşun, memleketimizin bugünlere gelmesinde çok büyük rolü var. Emniyet teşkilatımız, her zaman milletin güvenini kazanan, üzerine düşen görevi büyük cesaret ve fedakarlıkla yerine getiren bir kurum" ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan'da yaptığı konuşmada, "Malatya kamuoyu ve sizlerle bu teşkilatın güzelliklerini paylaşmak istiyoruz. Bunun anlamlı olması açısından da öncelikle sizleri ziyaret etmek istedik" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız