SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bugün Bir Hükümetten Bahsediyorsak, Sayenizde.."

0
Güncellendi - 2016-08-07 04:27:17
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'da Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara teşekkür ederek, “Türkiye’de eğer bugün bir hükümetten bahsediyorsak sizlerin bu sokaklara, bu meydanlara sahip çıkmanızla, sayenizde oldu.” dedi.

Bakan Tüfenkci, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra  01.00 sularında uçakla geldiği Malatya’da, havaalanından direkt Hükümet Meydanı'na  Demokrasi Nöbeti’ne katılan vatandaşları selamlayan Bakan Tüfenkci, “Bu meydanlara sahip çıkarak, yine reisimizin, Cumhurbaşkanımızın emri ile bu meydanlardaki nöbetimizi Allah’ın izniyle sonlandıracağız. Bugüne kadar bu meydanları dolduran herkesten Cenab-ı Allah razı olsun. Sizler bu meydanlara sahip çıkmasaydınız, bu nöbeti tutmasaydınız, sizler burada bu nöbetin başından ayrılmadıysanız, inanki sizlerin bu duruşu ile Türkiye’de ayakta durdu, Türkiye’de eğer bugün bir hükümetten bahsediyorsak sizlerin bu sokaklara, bu meydanlara sahip çıkmanızlasayenizde oldu.  Dostları sevindirdiniz, düşmanları üzdünüz.” dedi.

Bakan Tüfenkci, daha sonra beraberinde Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte PTT Caddesi'nde (Şemsiye Sokak) bulunan vatandaşların yanına geçti ve burada çay içerek sohbet etti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.comtüfenkci3

tüfenkci4

tüfenkci2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    sayin bakanim malatyamiza ilerde sizin adinizla anilacak buyuk projeler bekliyoruz bunu yapacaginizdanda eminiz bu ulkeyi karistiran dis gucler olmasada kaynaklarimizi ulkemizin gelecegine yapabilsek bu memleketi Allah korudu ,Allah yar ve yardimcimiz olsun.
    0
    0
    Yanıtla