SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğu Tenis Şampiyonası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2016-08-15 21:56:51
Doğu Tenis Şampiyonası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, İnönü Üniversitesi tenis kortlarının ev sahipliği yaptığı Doğu Kulüpleri Arası Takım Şampiyonası'nda dereceye giren kulüpleri ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Şampiyonanın finalinde, kadınlarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Tenis ve Kano; erkeklerde ise Ağrı Gençlik Spor ile Batman Eğitim spor kulüpleri birincilik için karşı karşıya geldi.

Bu sene beşincisi düzenlenen organizasyonda, erkeklerde 36, kadınlarda 20 takımın yarışırken; 217’si erkek, 97’si kadın olmak üzere toplam 314 sporcu ter döktü. Final maçları sonucunda dereceye giren kulüpler, ödüllerini düzenlenen törenle aldı. tenisKulüplere kupalarını İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Başhakem Tufan Tercan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İlhan Erdem, BESYO Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ takdim etti.

Kupa töreninde ayrıca müsabakaların düzenlenmesine emeği geçen İnönü Üniversitesi ile Türkiye Tenis Federasyonu’na da teşekkür plaketi verildi.

Kızlarda dereceye giren takımlar

1-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

2-Şanlıurfa Tenis Kano Takımı

3-1966 Malatya Geençlik Spor

4-Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kulübü

Erkeklerde dereceye giren takımlar

1-Ağrı Gençlik Spor Kulübü

2-Batman Eğitim Spor Kulübü

3-Batman Gençlik Spor Kulübü

4-Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kulübü

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

tenis1

tenis2

tenis3

tenis4

tenis5

tenis6

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız