SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17.5 Dönüm Alana Fen İşleri Koordinasyon Merkezi

0
Güncellendi - 2016-10-04 05:03:25
17.5 Dönüm Alana Fen İşleri Koordinasyon Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzeri Özal Caddesindeki 17 bin 619 m2 alana inşa ediliyor. Yapılacak olan koordinasyon merkezinde yeşil alanlar, iş makineleri araç parkları, sarf malzeme depoları ve personellerin kullanacağı 300 m2 kapalı alan yer alacak.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, vatandaşlara daha kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmak adına Belediye Birimlerini daha nitelikli alanlara taşıdıklarını ifade etti.

BAŞKAN POLAT, “MODERN HİZMET BİNALARIMIZLA HİZMET KALİTESİ ARTACAK”

Yeşilyurt İlçesine daha iyi hizmet verebilmek ve vatandaşların bu hizmetlerden daha rahat faydalanabilmeleri amacıyla Hizmet Binalarının işlevselliğine büyük önem verdiklerini anımsatan Başkan Polat, yeni hizmet binaları sayesinde “Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt” sloganına uygun güzel hizmetleri ilçe halkıyla buluşturmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Koordinasyon Merkezi alanı hakkında bilgiler veren Başkan Polat, “Fen İşleri Müdürlüğümüzün hizmetlerini daha verimli hale getirmek adına Yakınca Mahallesi Adıyaman Yolu üzerindeki Özal Caddesinde Fen İşleri Müdürlüğümüze ait alanda tek kat üzerinden inşa edilecek Ek Hizmet Binamızda incelemelerde bulunduk.  Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çalışmaları sürdüren personellerimiz bu binadan istifade edecekler. Gece-gündüz demeden ilçemizdeki yeni imar yollarının açılması, yol açma, genişletme, bakım ve onarımlarını yapan personellerimiz burada dinlenip,  ilçe genelinde yaz-kış devam eden çalışmaların organizasyonlarını da yapabilecek. Araç ve gereçlerin yanı sıra yol çalışmaları sırasında kullanılan malzemelerin muhafaza edileceği büyük bir deponun da yer alacağı Ek Hizmet Binamızda personellerimizin rahat ve hijyenik bir ortamda yemeklerini yiyebilecekleri alanlarda oluşturacağız. Modern bir tasarımla projelendirilen Ek Hizmet Binamız yakın bir zamanda hizmete girecek” dedi.

Bülten

yeşilyurtfenişleri1

yeşilyurtfenişleri2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Torje1905 (7 yıl önce)
    kaliteli hizmet binasiyla yatisimiz cok daha iyi olacak demek istedi baskan
    0
    0
    Yanıtla