SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Passolig Cuma 22'ye, Bilet Maç Saatine Kadar"

0
Güncellendi - 2017-03-10 03:24:43
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Gerçekten takımımızdaki birlik ve beraberliği görünce mutlu olduk. İnşallah Başakşehir Stadı'nda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçından galibiyetle ayrılacağız” dedi.

Antalya Side'de takımın kamp yaptığı otelde ziyaret eden kulüp başkanı Adil Gevrek, takım olarak teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yüksek olduğunu ifade ederek, "Bugün takımımızın kampını ziyarete geldik. Biliyorsunuz önümüzde zorlu Şanlıurfaspor maçı var. Balıkesirspor maçı sonrası Malatya'ya dönmedik. Balıkesirspor maçında son dakika da yenen gol morallerimizi biraz bozdu ama şuan da takımımızın morali gayet iyi. Birlik ve beraberliğimiz üst düzeyde. Takımımız oynayacağımız Şanlıurfaspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıyor. Gerçekten takımımızdaki birlik ve beraberliği görünce mutlu olduk. İnşallah Başakşehir Stadı'nda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçından galibiyetle ayrılacağız" şeklinde konuştu.

Gevrek, Şanlıurfaspor maçında taraftarın desteğinin önemli olduğunu ve stadı doldurmalarını beklediklerini belirterek, "Başakşehir Stadı 17 bin kişilik bir stat. Oynayacağımız maçta tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızın da desteğiyle iyi bir sonuç almak istiyoruz. Taraftarlarımızın bu maçta takımımızın yanında olmasını bekliyoruz. Takımımızı desteklesinler. En büyük gücümüz dediğimiz Malatyaspor taraftarlarıyla inşallah üç puanı alırız. İstanbul'daki taraftarlarımız için Cuma günü saat: 22.00'ye kadar Passolig kart basımı olacak ve aynı zamanda bilet satışı da yapılacak. Ancak Cumartesi günü maç saatine kadar sadece bilet satışı olacak. Onun için taraftarlarımızın bir an önce kartlarını almalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • abayram (7 yıl önce)
    Sayın başkanım Ahmet ARASI gönder ona verilen parayı taraftar versin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Başkan maç biletleri çok ucuz değilmi şöyle bi en düşük fiyatı 100 TL yapan hani nasıl out. Adil başkan seviyoruz seni ama oldu bitti şu bilet fiyatlarını ayarlayamadın gitti en düşük bilet bildiğim kadarı ile 30 TL yapmayın bu kadarda olmaz... Yapın 5-10 TL bakın stadyumda yer kalacakmı Sivas sporda şampiyonluğa oynuyor onlarda geçenlerde biletler de indirime gittiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sayin,baskan,isallah,bu,macta,stad,dolar,takima, Sahip,cikmamiz,gerekiyor,maclara,git memiz Gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla