SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17. Dönemde 62 Mezun

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 17. Döneminde 62 doktor mezun etti.

Tıp Fakültesi'nin 17. Dönem Mezuniyet Töreni, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ile Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve çok sayıda veli katıldı.

Dönem birincisi Hülya Cenk, kendilerine bugüne kadar emek veren herkese teşekkür etti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ise, Tıp Fakültesi'ndeki imkanların her geçen gün iyileştirildiğini belirterek, fakültede ilk kez kadavra kullanıldığını kaydetti. Özdemir, öğrencilere yönelik çok sayıda sosyal etkinlikler düzenlendiğini de belirterek, Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki hizmet anlayışının da 5 yıldızlı otel hizmeti seviyesine çıkartmaya çalıştıklarını ifade etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "İnsanların en değerlisi, insanlara en çok yararı dokunandır. Bu çerçevede insanlığa en fazla desteği olan mesleklerden biride doktorluktur" dedi.

Çok yakın bir zamanda sağlık turizminin de başlayacağını belirten Çelik, "Sağlık turizminin gelecekte gerçekleşeceğine inanıyorum. Tıp merkezleri turizm gibi hasta çekeceklerdir. Öğretim üyelerimiz birkaç yıl sonra belki de bir kaç dil daha öğrenmek zorunda kalacak. Tıp Fakültesi'nde 1 yıl sonra İngilizce Tıp Eğitimine gececeğiz" diye konuştu.

Türk Halk Müziği konserinin ardından dereceye giren doktorlara ödülleri, diğer doktorlara diplomaları verildi.

Hipokrat yemini eden doktorlar, hep birlikte keplerini fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız