SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Futbolcudan Sonra '56' Taraftar!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için, ancak ''56'' Malatyasporlu taraftar stada alınabilecek!.. Maçın, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'na alınması yönünde Malatyaspor Kulübü'nün ve bu arada Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın girişimlerinden sonuç alınamadığı bildirildi.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak maça çok sayıda taraftarın gitmek istediğini, bu nedenle karşılaşmanın, toplam 1.100 seyirci kapasiteli GASKi sahasında değil, 15 bin kapasiteli Kamil Ocak Stadı'nda oynanması talebini rakiplerine ileten Malatyaspor bundan sonuç alamadı. Stad kapasitesinin yüzde 5'inin, talep edilmesi halinde konuk takım taraftarlarına tahsisi nedeniyle, maçı Kamil Ocak Stadı'nda oynamak isteyen Malatyaspor'un bu girişimleri, önce rakip kulübün yöneticileriyle görüşmelerle başladı. Sonuç alınamayınca, Futbol Federasyonu aracı yapıldı, ev sahibi takım buna da yanaşmadı. Son olarak Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın devreye girdiği, bundan da olumlu sonuç çıkmadığı bildirildi.

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Hakan Kodaman, çok sayıda taraftarın Gaziantep'e maç için gitmek istediğini belirtirken, "Bu nedenle maçın Kamil Ocak Stadı'nda oynanmasını istedik. Giden taraftarlarımız şehre de ekonomik katkı sağlayacaklardı. Ancak anlayamadığımız sebeplerle, Gaziantep'ten olumlu cevap alamadık. Bizim geçen hafta Orduspor'la oynadığımız maçı, Gaziantep'in teknik direktörü de izlemişti. Coşkulu taraftarı görünce etkilenmiş olabilir.. Ama yine de nedeni tam bilmiyoruz. Maç yüzde 90 GASKİ stadında oynanacak ve bizim taraftarımız için ancak 56 kişilik yer tahsis edilebilecek." dedi ve tepkisini dile getirdi.

Kodaman, ayrıca bir sonraki hafta Samsunspor'la deplasmanda oynayacakları maçın D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanması yolundaki isteklerine de olumsuz yanıt verildiğini bildirdi.

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Salı günü düzenlediği basın toplantısında, sakat ve cezalılar nedeniyle Gaziantep'e eksik kadroyla, 17 futbolcuyla gideceklerini söylemişti. Bilindiği gibi takımların maç kadrosu 18 futbolcudan oluşuyor.. Maça eksik kadroyla gidecek olan Malatyaspor, "56" taraftar kontenjanı ile bir de "eksik taraftar" sorunu ile karşı karşıya kalmış oldu!..

HAFTANIN ANTRENMAN PROGRAMI..
Bu arada Malatyaspor'un Perşembe günkü antrenmanının 12.30'da, Cuma günkü antrenmanının 13.00'de, Cumartesi günkü antrenmanının 11.00'de başlayacağı, son iki antrenmanın basına ve taraftara kapalı olduğu bildirildi. Malatyaspor, Cumartesi günkü antrenmanın ardından saat 12.30'daki yemeğin ardından otobüsle Gaziantep'e gidecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız