SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 İlden Biri de Malatya

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:59:14
17 İlden Biri de Malatya
A- A+ PAYLAŞ

AKP, başkanlık sistemini partililere ve vatandaşlara anlatmak için 17 ilde toplantı ve sempozyumlar organize ediyor. Burhan Kuzu, Osman Can, Mustafa Şentop ve İdris Bal gibi önemli isimleri de başkanlık sistemini halka anlatmak için görevlendirildi. 

AKP Genel Merkezi'nden ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun imzasını taşıyan açıklamada, AKP'nin 17 ilde başkanlık sistemini anlatacağı belirtildi. AKP teşkilatlarının, partilerin ve vatandaşların başkanlık sistemi ile ilgili bilgilendirilmesi amaçlanan programların, 17 Mart 2013 Pazar günü saat 13.00'te düzenleneceği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Başkanlık sistemini ülkemizin geleceği için en uygun hükümet sistemi olacağı düşüncesiyle; teşkilatlarımızı, partilerimizi ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla Başkanlık Sistemi'ni tanıtmak ve anlatmak için toplantılar, sempozyumlar, paneller düzenlenecektir.

Bu çerçevede 17 ilimizde 17 Mart 2013 Pazar günü saat 13.00'te düzenlenecek toplantılarda; konunun uzmanı akademisyenler tarafından 'Başkanlık Sistemi' anlatılacaktır. Toplantılarımıza partimin il ve ilçe teşkilatları ile Kadın ve Gençlik Kolları il ve ilçe teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katılacaktır."

KONFERANSLARIN YAPILACAĞI İLLER

AKP'nin Başkanlık Sistemi'ni anlatacağı 17 il ise şunlar; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Muğla, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Samsun, Sivas.

17 ilde gerçekleştirilecek toplantı, sempozyum ve panellerde ise önemli isimler başkanlık sistemini anlatacak. Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu da bu önemli isimler arasında. İzmir'de başkanlık sistemini hem partilere hem de vatandaşa anlatacak olan Burhan Kuzu'nun yanı sıra, MKYK üyesi Doç. Dr. Osman Can da Bursa'da görev yapacak. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop Kütahya'da,  Kütahya Milletvekili İdris Bal da Adana'da Başkanlık Sistemi'ni anlatacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız