SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"17 Milyon TL Tasarruf Sağlandı"

0
Güncellendi - 2016-02-18 18:04:17
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan taş ocaklarında 521 bin m3 asfalt alt temel ve temel malzemesi (agrega); asfalt şantiyesinde 476 bin ton asfalt üretimi, asfalt plentinde 35 bin ton asfalt üretimi yapılırken; yenilenerek kapasitesi artırılan asfalt emülsiyon merkezinde ise 8 bin 520 ton emülsiyon üretildi.

“İlçelerin gelişimini doğrudan etkileyecek, alt yapı sorunlarını çözecek tesisleri Malatya’nın her ilçesine kazandıran Büyükşehir Belediyesi bu tesisler sayesinde 1 yılda önemli miktarlarda tasarruf sağladı.” Açıklamada daha sonra şu bilgilere yer verildi;

“Yerinde üretim yaparak, yakıt, nakliye giderleri başta olmak üzere birçok kalemde toplam 17 milyon liranın üzerinde tasarruf sağlayan Büyükşehir Belediyesi, kaliteli malzeme üreterek, yolların daha uzun ömürlü olmasını da sağlıyor.

Tasarruf edilen kalemler ise: mobil konkasörler sayesinde 3 milyon 300 bin tl, mobil asfalt plenti 425 bin tl, emülsiyon merkezi 8.5 milyon tl, taş ocakları 4 milyon tl, büz fabrikası 800 bin tl.

Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı içerisinde Malatya genelinde 1200 kilometre asfaltlama çalışması, 368 kilometre stabilize yol çalışması, 751 kilometre asfalt bakım-onarım çalışması, 475 kilometre yol genişletmesi, 132 kilometre yeni yol açma çalışması, 12 adet köprü yapmıştı.”

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • vatandaş (8 yıl önce)
    Malatya büyükşehir belediyesi doğru söylüyor çok büyük tasarruf yapıyor nedenmi çünkü hiçbiryeri asfaltlamıyor ki gider olusn onun hepsi tasarruf olarak kalıyor. Ancak boş yere masraf yapsın bir kanalboyundaki yol 4 ay civarı oldu ortada bir şey yok (orası da en fazla 2-3 kilometre ya var ya yok) adamlar haberde 1200 kilometreden bahsediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla