SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Saat Sonra Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:23:23
17 Saat Sonra Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kubbe Dağı mevkiinde gece yarısından sonra meydana gelen heyelan nedeniyle bir süre kapanan Pütürge karayolu, toprak yığınları temizlendikten sonra ulaşıma açıldı. Trafik akışı, bir süre geçici olarak açılan servis yolunda verilirken, Karayolları ve taşeronr firma ekiplerinin ortak çalışması ile 17 saat sonra yoldaki toprak yığını kaldırıldı.

EKİPLER TEHLİKE ATLATTI

Malatya-Pütürge yolunun 36. Kilometresinde Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sularında heyelan meydana geldi. Yolun trafiğe kapanmasının ardından bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri ile taşeron firmanın elamanları sabah saatlerinde çalışmalara başladı. Çalışmalar esnasında toprak kayması nedeniyle ekiplerde zaman zaman tehlike atlattılar.

17 SAAT SONRA YOL AÇILDI

Aşırı yağışların meydana getirdiği heyelan nedeniyle kapanan yoldan dolayı duran trafiğin akışını sağlamak için iş makineleri ile önce servis yolu yapıldı ve gelen araçlar servis yolunu kullandılar.  Ardından ise Karayolları ve taşeron firmaya bağlı ekipler yoldaki toprak yığınlarını kaldırma çalışması yürüttü. Ekiplerin çalışması sonucunda 17 saat sonra, akşam saat 19.00 sularında Kubbe Dağı mevkiindeki bölüm yeniden trafiğe açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız