SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Sporcu Şeçildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:20
17 Sporcu Şeçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, yaz spor okulu olarak bilinen il spor merkezlerinde boks branşına 60 gencin katıldığı bildirildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan il spor merkezlerinden boks branşında 2,5 aydır eğitim gören 60 sporcudan 17’si müsabık sporcu olarak seçildi. Antrenör Aziz Bayduz, Kemal Kargın’la birlikte eğitim verdikleri 60 öğrenciden 17’sini müsabık sporcu olarak belirlediklerini ifade ederek, 1 Ekim’de sona erecek olan il spor merkezi kursuna katılan sporculardan seçilenlerin Kayseri’de kasım ayında yapılacak olan Kulüplerarası Boks Türkiye Şampiyonası’na katılacaklarını söyledi.

Müsabık seçilen sporcuların gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, gerekse Turgut Özal Kulübü bünyesinde sözü edilen şampiyonaya katılacakları kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız