SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Yaşındaki Gencin Feci Ölümü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, marangoz atölyesinde hızarın üzerine düşen genç feci şekilde öldü.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, 17 yaşındaki Hakkı Coşkun Mehmet Selçuk Bulvarı üzerinde bulunan bir akrabalarına ait marangoz atölyesine yardım etmek için gitti. İddiaya göre, hızar makinası çevresinde ayağının kayması sonucu dengesini kaybeden Hakkı Coşkun büyük testerenin üzerine düştü.

Vücudundan ağır yaralar alan genç olay yerinde hayatını kaybederken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Çok değerli arkadaşım sevgili kardeşimiz, Şehit Levent Çoşkun’un abisi Mehmet Çoşkun’un bir yakınıysa kendilerine ayrıca başsağlığı diliyorum. Kendisi yada bir yakını bunu okursa bana e posta üzerinden ulaşmasını rica ediyorum. E postam: halis09@hotmail.com
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesine allah sabır versin zor ateş düştüğü yeri yakıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (3 yıl önce)
    Kadar üzüldümki bu haberi okuyunca 17 yaşında gencecikw bir hayat ve ihmal sonucunda feci şekilde can vermiş.Rabbim mekanını cennet olsun inşallah.Allah ailesine sabırlar versin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine sabırlar versin allahım
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (3 yıl önce)
    Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla