SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Yolcusu Var, Sürücü de Alkollü!

0
Güncellendi - 2019-06-03 03:48:52
17 Yolcusu Var, Sürücü de Alkollü!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan ilçesinde Jandarma ekipleri durdurdukları bir minibüsün sürücüsünün alkollü olduğunu ve 14 kişilik araca 17 kişi aldığını tespit etti. Ekipler sürücünün ehliyetine el koyarak para cezası kesti.

Arguvan ilçe jandarma komutanlığı trafik ekiplerince Arguvan Morhamam Yol Emniyet ve Kontrol Noktasında bir minibüsü durduran jandarma ekipleri minibüs şoförünün 0.75 promil alkollü olduğunu tespit etti. Minibüs şoförünün aynı zamanda 14 kişilik araca 17 kişi alarak fazla yolcu taşıdığını da tespit eden jandarma olası bir kazayı önledi.

Ekipler şahsın sürücü belgesine el koyarak fazla yolcu taşımak ve alkollü araç kullanmaktan da para cezası uyguladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Aras yediğimi nerden biliyorsun muhalefet olma alkollü sürücüyü savunma masum insanlar vefatmı etsin senin ayrımcılıgın yüzünden ...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaç (4 yıl önce)
    tebrik ederim görevlileri
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ramazan da bari alkol almayaydın bre zındık
    0
    0
    Yanıtla
  • sen neden muharrem ayında saygı göstermiyosunda çatlayana kadar yiyosun.sende muharrem ayında bari yeme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan orucu farz...muharrem orucu sünnet...hz ali efendimiz öyle oruç tutardi...
    0
    0
    Yanıtla
  • bre zındık demesin o zaman.ayrıca kuranda ramazan ayında oruç tutun demiyor.oruç tutun diye emir veriyor kardeşim.zaman belirtmiyor.ikincisi kim ne içerse içer.kimseye zındık diyemezsin.sorsan kendiside 1 aylık Müslüman ondan sonra neler neler kimbiir...sene de bir burda Müslümanlık taslamasın kimse.allahla onun arasında.sana ne kardeşim.zındık kelime anlamı ne biliyormusun.elhamdülillah Müslümanız.herkes işine baksın.kimse kimseye zındık demesin.aynı lafi bizden misliyle alır...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)aras isimli kullanıcı yorumuna
    Adam yemek yeme mi demiş? içki içme demiş olayı çarpıtma
    0
    0
    Yanıtla