SON DAKİKA
SON DEPREMLER

170 Bin 912 Ton Asfalt Serimi Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-10-26 02:40:02
170 Bin 912 Ton Asfalt Serimi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çırmıhtı'nın birçok bölgesinde devam eden sıcak asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Polat; “İlçemizin çehresini değiştirecek kalıcı hizmetlerimizi hızlı bir çalışma anlayışı ile vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Başkan Polat, “Görev süremiz boyunca toplam 170 bin 912 ton sıcak asfalt serimi yaptık. 2016 yılı için toplam 70 bin ton asfalt dökümü hedefledik. Ocak ile Kasım ayı arasında ilçemiz genelindeki çalışmalarda ekiplerimiz toplam 55 bin 700 ton asfalt dökümünü tamamladı. Yıl  sonuna kadar belirlediğimiz hedefin üzerine çıkacağız. İlçemizi cazibe merkezi haline getirecek kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yol açımı, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızda yapılaşmanın yoğun olduğu bölgemizde aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt İlçemizin tüm bölgelerindeki ulaşım ve yaya trafiğinin sağlandığı yollarda sıcak asfalt dökümü, bakım ve onarım çalışmalarına kış mevsimi gelmeden yoğunlaştırdık. 2016 yılı programında yer alan yollarımızın bakım ve onarımları çerçevesinde bir ekibimiz fınısher makinesiyle serim yaparken, diğer dört ayrı ekibimizde ilçemizin değişik mahallelerinde greyder ile bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yapmaktadır. Bunun yanı sıra sathi kaplama ekibimizde belirlenen bölgelerde yoğun bir tempoyla yollarımızı daha nitelikli ve kaliteli seviyeye ulaştırmak için mesai yapıyor” dedi.

Başkan Polat, “Çırmıktı Mahallemizin farklı bölgelerinde devam eden sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceledik. Burada bazı yolların sıkıntılı ve sorunlu olduğunu tespit edince ekiplerimiz burada öncelikle alt yapı işlemlerini tamamladıktan sonra şimdide sıcak asfalt dökümüne geçtiler. Çırmıktı’daki yollarımızda bu çalışmalar neticesinde daha modern bir görünüme kavuşacak. Hemşerilerimizin ‘Allah sizden razı olsun” demesi bizim tüm yorgunluğumuzu alıyor. Bizim tek amacımız var o da bu aziz milletimize kaliteli ve nitelikli hizmetler sunmak. Çalışmalarımızın halk nezdinde takdir görmesi hepimizi mutlu ediyor. Hizmetlerimizin karşılığında dua almak bizim için yeterlidir. Halkımızla birlikte el ele vererek kentimizi ve ilçemizi daha ileriye seviyeye ulaştıracağız. Biz birlikte hareket ettiğimiz müddetçe ülkemizde ilerler, yaşadığımız şehrimizde daha gelişir ve büyür” dedi.

Bülten

1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    ÇIrmıktı diye bir mahalle yok.Eski ilçe Merkezi Teşilyurtun dört mahallesi vardı.Hıroğlu.Mollakasım.Hamidiye ve Gedik.Haberi yazarken bu hususa dikkat edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (7 yıl önce)
    ' Çırmıktı Mahallesinin ' Diye mahalle varmı. bu ne cahillik
    0
    0
    Yanıtla