SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullarda Ders Zili Çaldı

0
Güncellendi - 2016-09-20 02:30:37
Okullarda Ders Zili Çaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, yeni eğitim öğretim yılı 170 bin öğrenci, 6 bin 500 derslik ve 12 bin 500 öğretmenle başladı.

Öğrenciler ve öğretmenler ders başı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" teması ile 2 video hazırladı.

İlk defa okul heyecanı yaşayan öğrenciler, okullarına aileleri ile birlikte geldi. İlkokul, ortaokul ve liseler çalan ilkokul zili ile ders başı yaptı.

Gazi İlkokulu’nda da ders zili çalarken, okula yeni başlayan öğrenciler, büyük bir heyecan yaşadı. Öğretmenler, okula yeni başlayan öğrencilere yaka kartlarını takarak, ‘okula hoş geldiniz’ hediyesi verdi. Bazı öğretmenler ise ağlayan öğrencilerini sakinleştirdi.

Okula yeni başlayan öğrencilerle, ailelerinin aynı sırada oturması ise renkli görüntüler oluşturdu.

Milli Eğitim Bakanlığınca 2016-2017 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla okullarda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" teması ile düzenlenecek törenler için 2 ayrı video ile örnek program taslağı hazırlandı.

Okullarda düzenlenecek "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz” programının akışı içerisinde, bakanlığın Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) yayınlanan 2 ayrı videonun gösterimi de yer alıyor.

Videolardan biri, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde açılan ateş sonucu, oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile şehit edilen reklamcı Erol Olçok'un reklam ajansı tarafından, diğeri ise MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda hazırlandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

öğrenciöğrenci2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • İzmir Teknik Servis (7 yıl önce)
    Hayırlı Yıllar Olsun İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (7 yıl önce)
    2016-2017 yeni eğitim-öğretim yılı bugün okullarda çalan ilk zil ile FAHRİ KAYAHANDA vali galip demirel okulu başlayamadı yüzlerce öğrenci işaatta ders görecek herhalde saygılarrr.
    0
    0
    Yanıtla