SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'170 Kişi Bekliyor, 15 Kontenjan Var'

A- A+ PAYLAŞ

İş Kur Malatya İl Müdürlüğü'ne kayıtlı 170 işsiz eski hükümlü bulunduğu bildirildi.

İş Kur Malatya İl Müdürü Yaşar Karataş,"4857 sayılı iş kanunu kapsamında ilimizde 24 kamu ve 87 özel sektör işletmesi bulunmaktadır. Bunlardan kamu kurumlarında 108, özel sektör işletmelerinde ise 225 eski hükümlü çalışmaktadır"dedi.

Kurumlarına kayıtlı bu ay itibariyle 170 işsiz eski hükümlü bulunduğunu belirten Karataş, kamuda 12, özel sektörde de 3 olmak üzere toplam 15 eski hükümlü kontenjanının açık bulunduğunu bildirdi.

Yaşar Karataş, daha sonra şu bilgileri verdi:

"İşi olmayan eski hükümlülerin istihdam edilebilirliğini kolaylaştırmak amacıyla kurumlarla yapılan işbirliği sonucunda, konfeksiyon ve kaynakçılık kursları açtık. Başarılı olan arkadaşlarımıza kısa sürede bir iş sahibi yapmak için kurum olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız