SON DAKİKA
SON DEPREMLER

170. Yıl Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:29
170. Yıl Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü kapsamında Türk Sanat Müziği Konseri, şiir dinletisi ve resim yarışması ödül töreni etkinliği düzenlendi.

 Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik şiir dinletisiyle başladı. Polis memurları ve polis okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen şiir dinletisinde duygulu anlar yaşandı.

Şiir dinletisinin ardından halk oyunları ekibi sahne aldı. Çayda çıra ile başlayan halk oyunu gösterisi büyük alkış aldı.

Etkinlikte daha sonra resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Çocuk ve Polis' konulu resim yarışmasında birinci olan Abdülkadir Eriş İlkokulu öğrencisi  Betül Sekendiz'in ödülünü Vali Süleyman Kamçı takdim etti. Yarışmada ikinci olan Yeşilkaya İlkokulu öğrencisi Murat Çalıkuşu'nun ödülünü 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek takdim ederken, yarışmada üçüncü olan Fırat İlkokulu öğrencisi Elif İkra'nın ödülünü ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi. 

  Etkinlik, Malatya Musiki Cemiyeti tarafından verilen Türk Sanat Müziği konserinin ardından sona erdi. 

  İl Emniyet Müdürlüğü ile Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen etkinliğe; Malatya Valisi Süleyman Kamçı,  Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper,  İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı, davetliler, polis ve polislerin aileleri katıldı.

Haber : Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız