SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'15 Temmuz Şehitleri' Adı Verildi

0
Güncellendi - 2016-09-14 20:59:25
'15 Temmuz Şehitleri' Adı Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7 bin 300 hektar alan "15 Temmuz Şehitleri Kınalı Keklik Yerleştirme Sahası" ilan edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Malatya 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğa Koruma Milli Parklar Malatya Şube Müdürlüğünce FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit edilenlerin hatıralarını yaşatmak amacıyla Battalgazi ilçesinde 7 bin 300 hektar alan, "15 Temmuz Şehitleri Kınalı Keklik Yerleştirme Sahası" ilan edildi.

Açıklamada, "Milletin evlatları, FETÖ tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimini meydanlarda, sokaklarda canları pahasına eşsiz bir destan yazarak durdurdu ve istikbale sahip çıktı. Onlar, bu vatan uğruna şehit oldular. Tek yürek olduğumuzda yenilmeyeceğimizi bir kez daha kanıtladılar. Tüm dünyaya mükemmel bir ders verdiler. Bize cesaretlerini, ruhlarını, bu güzel vatanı ve sevdiklerini emanet bırakan aziz şehitlerimiz için Battalgazi ilçesinde 7 bin 300 hektar alanı 15 Temmuz Şehitler Kınalı Keklik Yerleştirme Sahası ilan ederek ilk etapta bin kınalı keklik doğaya salındı." ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız