SON DAKİKA
SON DEPREMLER

173 Bin 978 Öğrenci Ders Başı Yaptı

0
Güncellendi - 2019-09-10 04:45:12
173 Bin  978 Öğrenci Ders Başı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2019-2020 eğitim öğretim yılı 173 bin 978 öğrenci ve 13 bin 602 öğretmen ile 873 okulda başladı.

Vali Aydın Baruş 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılının açılışı nedeniyle Gazi İlkokulunu, Hafize Özal Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Malatya Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Baruş’a Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Dönmez eşlik ederken, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, okul müdürleri ve öğretmenler hazır bulundu.

Vali Baruş okul müdürlerinden okulun fiziki ve idari durumunu hakkında bilgiler aldı. Öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle öğrencilerin daha iyi durumda eğitim alabilmeleri için gerekli koşulların sağlanabilmesi konularında sohbet etti.

Öğrencilerin okullarına buluşmasına tanıklık eden Vali Baruş, sınıflara geçerek öğrencilerle sohbet ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Öğrencilere kitap ve satranç seti hediye eden Vali Baruş ve beraberindekiler başarılar dileyerek okullardan ayrıldılar.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Salih Yılmaz (4 yıl önce)
    Selahaddin Eyyubi imam hatip ortaokulu binası teslim edilmedi. Öğretmenleri eksik. Dersler 30 dakika yapılıyor. Buna neden kimsenin sesi çıkmıyor. Malatyalı olarak uyumaya devam ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla