SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türbe ve Müştemilatı Battalgazi Belediyesi'ne..

0
Güncellendi - 2016-10-18 05:14:53
Türbe ve Müştemilatı Battalgazi Belediyesi'ne..
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı çalışmalarını, Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlığında Pazartesi günü yaptığı ikinci oturumla tamamladı. Toplantıda imara ilişkin bazı maddeler ertelenirken bazıları da ilgili komisyonun görüşleri doğrultusunda karara bağlandı.

Büyükşehrin MEGSAŞ’taki hisseleri arttı

Gündem maddeleri arasında yer alan MEGSAŞ’ın sermaye artırımından dolayı oluşan rüçhan hakkını kullanmayan ortaklara ait hisselerin alınması ve karşılığında 46 bin 309 TL’nin Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenmesi kabul edildi. Böylece, Büyükşehir Belediyesi’nin MEGSAŞ’taki hisseleri artmış oldu.

Mevcut imar planında bitişik nizam 3 kat konut alanı olan Yeşilyurt ilçesi Mollakasım Mahallesi’ndeki 57 ada 51 No’lu parselin yapılaşma koşulları aynı kalmak şartıyla imar planının ticaret alanına çevrilmesi teklifi de kabul edilen maddeler arasında yer aldı.

Hasan Basri Türbesi ve Çevresi..

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Battalgazi İlçesi ‘Eski Malatya Mahallesi’nde bazı tarihi eserlerin içerisinde bulunduğu parsellerin, 25 yıllığına Battalgazi Belediyesine ücretsiz olarak kiraya verilmesine ilişkin gündem maddesi görüşülerek kabul edildi. Bahse konu yerin Hasan Basri Türbesi, müştemilatı (eklentiler) ve yanındaki Kırklar Mezarlığı olduğu öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayının ilk oturumunu 9 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te yapacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

büyükşehirmeclis4

büyükşehirmeclis3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    BİR ŞEHRİN MERKEZİNDE İKİ BELEDİYE Mİ OLUR? NEDİR BU ANLAMADIM GİTTİ. ANLADIĞIM KADARI İLE SADECE MALATYA YA ÖZGÜ BİR DURUM. MALATYA PİLOT YA DA KOBAY SEÇİLDİ ANLAŞILAN.
    0
    0
    Yanıtla