SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1757 Sokak Hayvanı Toplandı

0
Güncellendi - 2016-01-11 19:13:28
1757 Sokak Hayvanı Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından 2015 yılı içerisinde 1757 adet başıboş sokak hayvanı toplandı.

Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanan sokak hayvanları, tedavi edildikten sonra yeniden doğal hayata bırakıldı.

Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2015 yılı içerisinde sokak hayvanlarına yönelik toplama çalışması yapıldı. Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2015 yılı içerisinde 1757 adet başıboş hayvan toplanmıştır. Toplanan 1757 adet başıboş hayvandan 465 adedi yavru olarak toplanmıştır. Toplanan başıboş hayvanların tedavileri yapıldıktan sonra doğal yaşam ortamına tekrar bırakılmıştır. Hasta ve bakıma muhtaç hayvanlar ise, tedavileri yapılmak üzere Hayvan Barınağı’na teslim edilmiştir” denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız