SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'177 Şehit Malatyalı Var'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi'nin organizesi ve 'Malatya Şehitleri ile Buluşuyor' sloganı ile düzenlenen geziyle Çanakkale'ye giden kafile döndü.

Eski belediye yanında yolculuğunu noktalayan Çanakkale gezi kafilesinde yeralanlar, geziden memnun olduklarını söylediler.

İl Özel İdaresi Genel sekreteri Sami Er, kendisinin de katıldığı geziyle ilgili yaptığı açıklamada, "12 Mart günü öğleden sonra Malatya'dan hareket ettik. 7 otobüs ile 367 kişi gittik. 13 Mart günü sabah Çanakkale'de idik. Akşama kadar dolaştık"ifadelerini kullandı.

'Malatya Şehitleri ile Buluşuyor 'sloganı ile hareket ettiklerini hatırlatan sami Er, "Çanakkale Savaşlarının önemini yerinde görüsünler diye böyle bir gezi düzenledik. Çanakkale, Şehitler Haftası nedeniyle memleketin birlik, beraberlik kardeşlik hukukuna ihtiyaç olduğu bir günde gezi düzenleyerek, duygu yüklü bir halde döndük. Burada, 20-25 yaş arasında, 177 kayıtlı Malatyalı şehidimizi gördük. Kamu kurum temsilicleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Benzerlerini de kendi teşkilatlarında uygularlar diye düşündük. Verimli geçti. 20 saat gittik, 20 saat geldik. Katılımcılar, bir daha gider, bir daha döneriz dediler. Katılanlara teşekkür ederim"dedi.

Çanakkale gezisine katılanlardan, Darende ilçesi Gökçeören Köyü Muihtarı Hulusi Şahin, Malatya Fikir Adamları Derneği 2. Başkanı İbrahim Tokay, Öğretmen Enver Kalaycıoğlu ve emekli öğretmen Mahmut Oğuz, 'Malatya Şehitleri ile Buluşuyor 'sloganı ile düzenlenen geziden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız