SON DAKİKA
SON DEPREMLER

177'nci Müşteriye Ödül

0
Güncellendi - 2017-10-23 17:17:38
177'nci Müşteriye Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Malatya’da tören düzenlendi.

PTT şubesinde düzenlenen törende, PTT'de bir işlem yaptıran 177. müşteriye hediye verildi. Malatya PTT Başmüdürü Mustafa Coşkun, burada yaptığı konuşmada, PTT'nin 177. Kuruluş yıl dönümünün kutlu olması temennisinde bulundu.

PTT'nin 23 Ekim 1840 yılından bu yana hizmet verdiğini belirten Coşkun,” PTT Anonim Şirketimiz, bugün 177 yaşında dev bir milli kuruluştur. Yaklaşık 2 asır boyunca iyi günde ve kötü günde milletimizin yanında yer almış, her şart altında ülkemize en iyi hizmeti vermeyi şiar edinmiş Posta Teşkilatımız, günümüzde de aynı inanç, şevk ve kararlılıkla çalışmaktadır. PTT’miz 177’nci yılını haklı bir gurur ve büyük bir mutlulukla kutlamaktadır. İçinde bulunduğumuz dönemde PTT Anonim Şirketimiz hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçiyor. Hep birlikte tarihi günler yaşıyoruz. Kırk bin kişilik büyük PTT ailesi olarak şirketimizi bir dünya markası yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu hedefimiz çerçevesinde vizyon ve stratejilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda güncelliyor, ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendiriyor, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmayı ön planda tutarak yaptığımız atılımlar sayesinde şirketimiz büyüyor ve yenileniyor. Başmüdürlüğümüze bağlı 10 merkez, 25 şube ve 21 acente olmak üzere toplamda 56 iş yeri ile 22 ATM cihazı ve 330 personelle Malatya halkına hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Malatya PTT Başmüdür Mustafa Coşkun konuşmasının ardından PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 177. müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız