SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Semih Yeni Malatya Camiasından Özür Diledi

0
Güncellendi - 2016-11-24 02:41:18
Semih Yeni Malatya Camiasından Özür Diledi
A- A+ PAYLAŞ

  • "Yeni Malatyaspor çok iyi bir takım. Bedavadan lider olmamışlar" diyen Eskişehirsporlu Semih Şentürk, Pazar günkü maçta Murat Akça'ya yaptığı hareketten dolayı tüm Malatya camiasından özür dilediğini söyledi.

TFF 1. Ligin 11’inci haftasında Eskişehir’de oynanan Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasında tecrübeli futbolcu Semih Şentürk’ün kırmızı kart gördükten sonraki hareketi gündeme oturmuştu.

Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça’ya sert giren ve hakem Fırat Aydınus tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırılan Semih Şentürk, oyun alanını terk ederken, su içen Murat Akça’nın elindeki su şişesine vurmuştu. Yayıncı kuruluş TRT Spor tarafından da ekranlara getirilen görüntü sonrası yaşanan olay, ulusal ve yerel basında büyük gündem oluşturdu.

TELEFONLA ARAYIP ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan olay sonrası büyük tepki çeken Semih Şentürk, büyük üzüntü yaşadığını, görüntüyü TV'den izlediğini ve o gece sabaha kadar uyuyamadığını,  dile getirdi.

Su şişesine vurduğu Murat Akça ile Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz’u arayarak, yaşanan olaydan dolayı özür dileyen tecrübeli futbolcu, ulusal medyaya yaptığı açıklamada da Malatya camiasından özür dilediğini ifade etti.

Radyo Bilyoner’de Futbolun Aktörleri programına konuk olan Semih Şentürk, “Beni bilen bilir 15 senedir kimseye kasti hareketim olmadı. Taban olarak görmüş hakem. Buradan sizin aracılığınızla Murat Akça'dan da Yeni Malatya camiasından da özür diliyorum. Zaten İrfan hocayı da, Murat'ı da arayıp özrümü diledim. Maç içerisinde istemesek de olabiliyor böyle şeyler. Bana yakışmayan bir hareketti” dedi.

TRT Spor'un "Bekle Bizi Süper Lig" programına da canlı olarak bağlanan Semih Şentürk, Murat Akça, Yeni Malatyaspor Camiası ve tüm Malatyalılardan özür dilediğini tekrarladı.

“YENİ MALATYASPOR ÇOK İYİ BİR TAKIM”

Şentürk, Yeni Malatyaspor’un iyi bir takım olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bu stat için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü Eskişehirspor'a yakışan bir stat olmuş. Malatya çok iyi bir takım. Bedavadan lider olmamışlar. Buna göre de çalıştık. Hocamızın taktiklerini de harfiyen uyguladık. Cezalı olmama rağmen Sivas'a gidip takıma destek olacağım. Bandırmaspor maçıyla yeni bir sayfa açtık. Sivas'ta da kazanacağız. Bu serinin en zorlu sınavı Sivas. Çünkü onların da kayba tahammülü yok. Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Radyo Bilyoner- TRT Spor

semih1

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Tatar Ramazan (7 yıl önce)
    Pozisyon yok diyen ya kör,ya nankördür
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin44 (7 yıl önce)
    Maçı izlediğinizden eminmisiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    Selim sen Malatya'lımısın Sen bir daha maç izleme
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Ver gazi bedavadan lider olmamislar ne is gercek lider 10 kisiyi yenerdi malatyanin pozisyonu yok onkisiyee
    0
    0
    Yanıtla
  • nasıl yok pozisyon adamlar şanslıydı kalecileri çok top çıkardı kalemize 2 kere geldiler o da gol oldu kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Pozisyon yok diyorsan daha futbol izleme
    0
    0
    Yanıtla
  • selimm seninle muhattab oluyoruz ama ya yaşın çok küçük yada futboldan anlamıyorsun yada elazığlısın
    0
    0
    Yanıtla
  • yeni malatya (7 yıl önce)Selimm isimli kullanıcı yorumuna
    sen en yakın zamanda bir göz doktoruna görün sanırım renk körüsün
    0
    0
    Yanıtla