SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalının Hizmetindeyiz"

0
Güncellendi - 2016-11-26 03:39:14
A- A+ PAYLAŞ

  • Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi'nin Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın açılışına katıldı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine; Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Turizm eski Bakanı Güldal Akşit, Vali Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,   Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Kaymakamlığı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Yeşilyurt Belediyesi olarak çok aktif çalışıyoruz, birlikte birçok projelere imza atıyoruz. ‘Yeşilyurt Kitap Yurdu’ projemiz var, geçen yıl 25 yazarımızı Malatya’ya getirdik, öğrencilerimizle buluşturduk. Bu sene üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezimiz var, Çocuk Okuma Bayramımız var. Milli eğitime çok büyük bir önem gösteriyoruz. Çünkü eğitim bizim için büyük önem taşıyor. İnşallah Çocuk Trafik Eğitim Parkımızda da yılda 10 bin öğrencimizi eğiteceğiz. Öncelikle dördüncü sınıfta eğitim gören çocuklarımızdan başladık” dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise “Belediye başkanlığı seçimine girmeden önce ‘Bizim belediyelerimizde halkımıza hizmet gelir” dedim. Her ne söylediysek, Malatya’ya bu hizmetlerin hepsi kat kat geliyor. Malatya’ya özellikle teşekkür ediyorum. Hizmet gelir ama o hizmetinde taktir edilmesi lazım. Türkiye’de hangi seçim yapılırsa yapılsın her zaman doğru yerde duran, kendisine yapılan hizmetleri kat kat misliyle veren Malatyalı hemşerilerime de özellikle teşekkür ediyorum. Bu dönem Bülent Bakanımızla birlikte Malatyalının hizmetindeyiz. Malatyalının her talebini Allah nasip ederse hepsini yerine getirmek için gece gündüz durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bakan Yılmaz, yapamayacakları hiçbir şeyi söylemediklerini kaydederek, şunları belirtti: “Vaat ettiklerimizin arkasında durduk, takipçisi olduk ve hepsini yaptık. Bu bizim genel ilkemizdir, ne aldatan olacaksın ne aldanan olacaksın. Zaten insanlarım aldatırsa, bir sefer aldatırsın. İkinci sefer göz göze, yüz yüze gelemezsiniz. Cenabı Allah’a hamdolsun bizim Malatyalıya karşı alnımız ak, Malatya’nın da alnı ak. Sizlerin duası ve desteği devam ettiği sürece inşallah 21’nci yüzyıl, Türkiye’nin yüzyılı olacaktır. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye’yi büyüteceğiz. Türkiye büyürken, Malatya’da büyüyecek. Gururla söylüyoruz, bizim aldığımız Türkiye’den daha iyi bir Türkiye, şuan içinde bulunduğumuz Türkiye.”

Yapılan konuşmaların ardından ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. Bakan Yılmaz ve Bakan Tüfenkci, merkezi gezerek, bilgiler aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

trafikparki3

bakan1trafikparki1trafikparki2

bakan2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyali (7 yıl önce)
    Bu parkta koprulu kavsak var mi 2. Cevreyolu?battalgaziye devlet hastanesi var mi? 2. Universite var mi? Tramvay var mi yok yok yok trambus var
    0
    0
    Yanıtla