SON DAKİKA
SON DEPREMLER

18 İle Yeni Emniyet Müdürü

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan ve Resmi Gazete'nin Çarşamba sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren ''Emniyet Müdürleri Kararnamesi''ne göre 18 ile yeni emniyet müdürü atandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan ve bazı emniyet müdürlerinin görev yerlerinin değişmesini öngören ''Emniyet Müdürleri Kararnamesi'', Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kararnameye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Erzurum Emniyet Müdürlüğüne Kütahya Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Kütahya Emniyet Müdürlüğüne Hatay Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu, Hatay Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ragıp Kılıç, Amasya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ayhan Acet, Ardahan Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz, Aydın Emniyet Müdürlüğüne Karaman Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Karaman Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Lütfü Sönmez, Düzce Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ali Gezer, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne Niğde Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Niğde Emniyet Müdürlüğüne Kastamonu Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ömer Altıparmak, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğüne A.K.K.M. Dairesi Başkanı İsmail Türkmenli, Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne Tokat Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Tokat Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Mustafa Aktaş, Muğla Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Kadir Ay getirildi.

Kararnamede, ayrıca, Ardahan Emniyet Müdürü Mehmet Gürtekin, Düzce Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal ve Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan'ın, ''başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındıkları'' belirtildi.

Kararnameye göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Emin Arslan, Celal Uzunkaya ve Mustafa Gülcü, ''başka bir göreve atanmak üzere emniyet genel müdürlüğü emrine alındı''.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız