SON DAKİKA
SON DEPREMLER

18 Mahallede Kanalizasyon Yapımı

0
Güncellendi - 2016-10-31 23:08:48
18 Mahallede Kanalizasyon Yapımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri’nde kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarına devam ediyor. 18 mahallede maliyeti 3 milyon 500 bin TL olan 15 bin 705 Metrelik hattın 14 bin 264 metresi yapıldı.

Yapılan Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri’ne bağlı 18 mahallede yapılan 2. Etap kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, hat çalışmalarının yanı sıra 265 adet parsel bacası yerleştirme çalışmalarının da devam ettiğini aktardı.

Dr. Özdemir, “Battalgazi-Yeşilyurt 2. Etap Kanalizasyon çalışmaları kapsamında Alacakapı, Alişar, Dilek, Göztepe, Hanımın Çiftliği, Görgü, Hasan Varol, Hidayet, Karabağlar, Karahan, Konak, Kemerköprü, Orduzu, Tecde, Yeni Mahalle, Topsöğüt, Yıldıztepe ve Yakınca Mahallelerinde kanalizasyon hattı yenileme ve yeni hat yapımı çalışmalarında sona gelindi. Bu 18 mahallemiz için maliyeti 3 milyon 500 bin TL 15 bin 705 metrelik hat çalışması yapıyoruz. Şu ana kadar 14 bin 264 metrelik kısmını tamamladık. Ayrıca 265 adet parsel bacası yerleştirme çalışması da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 18 mahallemiz sağlam bir kanalizasyon alt yapısına kavuşmuş olacak. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Bülten

maski

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MAVİ İNANÇ EMRE (7 yıl önce)
    HER GECE SULAR KESILIYOR OKULA GIDEN COCUKLAR VAR ISE GIDEN INSANLAR VAR BUNLARI KIMSE DUSUNMUYOR.GECE ICMEYE SU BILE BULAMIYORUZ.HEPSI BIR YANA GECEN SENE YAPTIĞINIIZ YOLLARI BU SENE SOKUP BORU DOSUYORSUNUZ VE BUNADA SESIMIZI CIKARTMAMIZA TEPKI GOSTERIYOSUNUZ.BI DEFA O YOL YAPTIĞINIZ YERE TEFTISE GELINKI HALKIN TEPKISINI OLCEBILESINIZ. BU YAPILANLARI INSALLAH BIRILERI GORUR.TEBRIK EDIYORUM YAPTIGINIZ YOLLAR ICIN DOSEDIGINIZ BORULAR İÇİN 20 YASINDAYIM INSALLAH BI GUN ÖLMEDEN ÖNCE MAHALLEYI CAMURSUZ IS MAKINASIZ GÖRURUM UTANIYORUM KI EVE MISAFIR GETIREYIM BI EVIN İÇİNI ESMEDIGINIZ KALDI ONUDA YAKINDA YAPARSINIZ.TEBRIKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (7 yıl önce)
    Keşke şu çalışmadan sonra birde asfalt dokseniz yada yaptığıniz çalışmadan sonra temizlik yapsanız mahallemiz tamamen CAMUR
    0
    0
    Yanıtla
  • bey (7 yıl önce)
    belediyenin boş boş çalışması her yıl aynı dava sök yeniden yap sök yniden yap i işi beceremiyorlar kabiliyetsizler
    0
    0
    Yanıtla