SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Yeni Stadda Şampiyonluk Yaşarız"

0
Güncellendi - 2016-11-28 01:13:28
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Önümüzde Giresunspor maçı var. Maçımızı kazanıp, iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakiplerimiz kazanmış ya da kaybetmiş biz onları takip etmiyoruz” dedi.

Gevrek, Bakan Kılıç ve Bakan Tüfenkci ile birlikte statta inceleme yaptıklarını kaydederek, “Daha önceden statta belirlemiş olduğumuz eksiklikler vardı. Bu eksikleri bakanımıza ilettik. İnşallah o eksikleri de tamamlayacaklar. Locaların bölünmesi, ısıtma ve canlı yayın yapılmasıyla ilgili eksiklerin giderilmesi için bakanımızla görüştük. LED panoyla ilgili de önümüzdeki günlerde tekrar bir görüşme yapacağız” diye konuştu.

Ligde rakiplerin durumlarına ve ne yaptıklarına bakmadıklarını dile getiren Gevrek, şunları söyledi:

“Önemli olan bizim ne yapacağımız. Bu anlamda rakiplerin ne yaptıklarıyla ya da aldıkları sonuçlarla ilgilenmiyoruz. Önemli olan bizim kazanmamız. Bu ligde kolay maç yok. Ligde her takım birbirini yenebiliyor. Önümüzde Giresunspor maçı var. Maçımızı kazanıp, iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakiplerimiz kazanmış ya da kaybetmiş biz onları takip etmiyoruz. Olaya maç maç bakarak, kazanarak yolumuza devam edip, inşallah camiamızla beraber Malatya’mızı hak ettiği yere taşırız. İnşallah stadımızda bir an evvel biter ve şampiyonluğu da yeni stadımızda yaşarız.”

Gevrek, passolig kampanyasıyla ilgili de değerlendirmede bulunarak, “444 adetten oluşan bir passolig kampanyası başlattık. Akabinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da kampanyaya destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın da kampanyaya destekleri oldu. Önümüzdeki günlerde hedefimiz 4 bin 444 tane passolig dağıtmak. İstanbul’dan bu kampanyaya destek var ama biz Malatya’daki sivil toplum kuruluşları, esnaf ve işadamlarımızdan da kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Kampanyaya destek vererek birliği, beraberliği sağlamak istiyoruz. Taraftarın stada gelmesi içinde bir teşvik olacaktır. Buna herkesin katkı sağlaması bana göre daha güzel olur” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor Kulübü Derneği açılmalı ve bir an evvel faaliyete geçip kulübe gelir sağlamalıdır. Herkes, "büyük küçük meblâğ" demeden nakdî destekte bulunmalıdır bu derneğe.
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (7 yıl önce)
    Bu takımdan hiçbir şey olmazzzzzzz. ...Transfer şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • muSA (7 yıl önce)
    Yurt,ici,yurt,disinda,yasayan,malatyalilar,takima Sahip,cikalim,el,ele,verip,,sanpiyon,olalim,sayin Baskan,tesekkurler,maca,geliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Baskan etkenden havaya girmeyelim daha tedbirli ve devre arasi icin transfer sart
    0
    0
    Yanıtla