SON DAKİKA
SON DEPREMLER

U-21'de YMS Giresun İle Yenişemedi

0
Güncellendi - 2016-11-28 16:24:11
U-21'de YMS Giresun İle Yenişemedi
A- A+ PAYLAŞ

U-21 PAF Ligi’nde Yeni Malatyaspor ile Giresunspor takımları Orduzu Pınarbaşı Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

STAD: Orduzu Pınarbaşı

HAKEMLER: Erhan Kutlu, Yunus Teryaki, Mustafa Tosun 4. hakem İsa Doğanlar

YENİ MALATYASPOR: Volkan Beycur, Hakan Bezci, Eyüp Uçar, Mehmet Zincirkıran, Ömer Faruk Güleç, Fatih Gürden, Özgür Taylan Ökke (Dk 84 Zülfü Sak), Ufuk Ulutaş, Ömer Faruk Göldağı, Furkan Pekşen, Furkan Yiğit

YEDEKLER:Oğuzhan Şatır, Uygar Taşkıran, Cihat Vurmaz, Emre Akcebe, Zülfü Sak, Yasin Gevrek

TEKNİK DİREKTÖR: Murat Uçkun,

GİRESUNSPOR: Erkan Anapa, Kerem Celil Yakupoğlu, Tolga Akdeniz, Sergen Orman, Erdoğan Akyüz, Erol Can Akdağ, Enes Eren, Bilal Dizdar, Emre Toker (Dk 91 Onur Karaman), Anıl Kılıç, Mustafa Kemal Kara

YEDEKLER: Yalın Usta, Emre Yamak, Onur Karaman, Yunus Çömert, Mehmet Tokul

TEKNİK DİREKTÖR: Caner Akdağ

SARI KARTLAR: Ufuk Ulutaş (Yeni Malatyaspor) Bilal Dizdar (Giresunspor)

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ymsu21

ymsu21a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız