SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahv-ı Perişan Olmaları Yakındır"

0
Güncellendi - 2016-12-14 08:05:10
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, şehit olan Malatyalı polis memurlarının cenaze töreninde “Bu saldırılar Türk milletini ve devletimizi hiçbir zaman yıldıramayacak, yıldıramazsınız. Bu hainlere en kısa zamanda gereken cezayı vereceğiz” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul'da teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memurları Okan Doğan ile Hamdi Dikmen’in memleketleri Malatya'da düzenlenen cenaze törenlerine katıldı.

Tören sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Tüfenkci, İstanbul’daki menfur saldırıda hayatını kaybeden otuz altı polis memuru ve sekiz sivil vatandaş için Allah’tan rahmet diledi.

En kısa zamanda gereken cezayı vereceğiz

Bakan Tüfenkci, bu saldırıların Türk milletini ve devleti hiçbir zaman yıldıramayacağını vurgulayarak,  “Birilerinin maşası olarak bu topraklar üzerinde yürütülen vekalet savaşlarına veya oynanan oyunlara alet olan bu hainlere, en kısa zamanda gereken cezayı vereceğiz” dedi.

“OHAL kalksın diyenler veya terörle mücadele yasasını değiştirin diyenler herhalde dünkü saldırıdan ders almışlardır veya yüzleri kızarmıştır” diye konuşan Bakan Tüfenkci, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu ülke bu topraklar şehit kanı ile sulanarak bu vatan edinildi. Bundan sonra da bu vatanı korumak için elbette canlarımızı vereceğiz, şehitlerimiz olacak ama asla ve asla düşmanlar emellerine ulaşamayacaklar. Ülkemizde oluşturulan huzur ortamına, Türkiye’nin gelişmesine, istikrarına göz dikenler Türkiye’nin gündemini ekonomiden teröre çevirmek isteyenler dün bu hain saldırıyı gerçekleştirseler de elbette ki Hamdi, Okan ve nice şehitlerimizin varlığıyla ve geride kalanlarla beraber bu ülkenin hiçbir karışında hiçbir emellerini yerine getiremeyecekler.”

Bu hainlerin mahv-ı perişan olmaları yakındır

Bakan Tüfenkci, 15 Temmuz’ da toplumsal dayanışma ve direnişin zirve yaptığının altını çizerek, “Bu millet 15 Temmuz’ da nasıl göğsündeki imanları ile FETÖ’ye karşı koymuşsa yine güvenlik güçlerimizin varlığı ile bu hainlere de karşı koyacaktır. Biliyorsunuz ki bütün milletimiz polisinin askerinin yanındadır ve topyekun olarak teröre karşı mücadelemizi sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Bakan Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu hainlerin emellerine ulaşamayacakları gibi mahv-ı perişan olmaları da yakındır. Onun için biz hem bu coğrafyada hem de komşu coğrafyalarda huzurun, güvenin ve emniyetin oluşması için elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Kimse bunun aksini bizden beklemesin.  Biz ülkenin birliği, beraberliği, refahı ve huzuru için demokrasi isterken birileri hukuku ve demokrasiyi çiğneyerek, en basit insan haklarını çiğneyerek, yaşama hakkını çiğneyerek bunu gerçekleştireceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar. Kucaklarında terörü besleyenler, teröre kol kanat gerenler, sonra da bu iş devletin görevidir diyenlerin herhalde yüzleri kızarmıştır. Terörle kol kola girenler ve teröre destek vermek için her türlü kutsalın arkasına sığınanlar, demokrasiyi ve milletten aldıkları vekaleti teröre peşkeş çekenler, umarım Hamdi kardeşimin, Okan kardeşimin ve Muhammed kardeşimin şehadetiyle kendilerine gelir diye düşünüyorum. Tekrardan milletimizin başı sağ olsun.”

Bülten

tufenkcisehitcenaze

tufenkci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Dün dündür, bugün bugündür. Siyasiler dünkü söylediklerini, yaptıklarını bugün unuttular. Hep böyle oldu. Olan gariban vatandaşa oluyor. Sıfır terörle teslim aldıkları Türkiye ne hale geldi. Bir sorumlu da yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Siz değil misiniz zamanında pkklıları davul zurnayla karşılayan şiwanla türkü söyleyen apoyla görüşme yapan haziran seçimini kazanamadınız bombalar patladı olaylar hortladı şimdide başkanlık için milleti çaresiz bırakıyorsunuz bu ülkenin başına ne geliyorsa sizden geliyor zaten ah şu cehalet olmasa ne kadar oy alacaksınız merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla