SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"187 Sadece Acil İşler İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:43:32
A- A+ PAYLAŞ

Aksa Doğal Gaz, çağrı merkezini yenileyerek hizmetlerini abonelerinin Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri 44 44 187 nolu hatta bileştirdi. 

Konu hakkında basın toplantısı ile açıklama yapan Aksa Doğal Gaz Malatya Müdürü Sertaç Uraz, “Aksa Doğal Gaz aboneleri, yenilenen çağrı merkezinden doğal gazla ilgili her türlü soru, talep, şikayet ve önerileri için Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri tek bir numara’dan hizmet alabilecekler.

Müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini sürekli artırmayı hedefleyen Aksa Doğal Gaz; abonelerinin soru, talep, şikayet ve önerilerini çok daha hızlı yanıtlayabilmek için çağrı merkezini yeniledi. Aksa Doğal Gaz aboneleri, Türkiye’nin her yerinden tek bir numarayla Aksa Doğal Gaz Çağrı Merkezine ulaşabilecek ve sorularına çok daha hızlı cevap bulabilecekler.

Abonelerinin Türkiye’nin her yerinden yapacakları talep ve şikayetlere 44 44 187 nolu çağrı merkezi numarasıyla hizmet verecek olan Aksa Doğal Gaz; bu hizmetle Alo 187 Doğal Gaz Acil Hattı’nın acil olmayan aramalara ilişkin yükünü de hafifletmeyi amaçlıyor. Bilindiği gibi Alo 187 Acil hattı, doğal gaz şirketlerinin acil müdahale gerektiren durumlar için hizmet vermekteydi” İfadelerini kullandı.

Daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezi faaliyetlerini Türkiye’nin her yerinden tek bir numarayla ulaşılabilecek 44 44 187 nolu hatta birleştirdiklerini belirten Uraz, “Yenilenen çağrı merkezimiz 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Abone ve coğrafi bilgi sistemlerimizle entegre olarak çalışacak olan çağrı merkezimizde abonelerimiz; Abonelik ve sözleşme bilgileri,Fatura, borç ve ödeme bilgileri,Proje onay bilgileri, gaz açım randevu bilgisi, sayaç okuma günü bilgisi, Güvenli gaz kullanım bilgileri, doğal gazın avantajları hakkındaki bilgiler, ekonomik, verimli gaz kullanım bilgileri, adres, telefon ve iletişim bilgilerinin yanı sıra, tüm talep, şikayet ve önerileri için bize tek bir numaradan ulaşarak bilgi alabilecekler. Abonelerimizin, Alo 187 Doğal Gaz Acil Hattımızı bundan sonra sadece acil durumlar için aramaları, kendilerine daha hızlı çözüm sunabilmemize imkan sağlayacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız