SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo Hakem Kursu Açılıyor

0
Güncellendi - 2017-01-20 02:40:51
Bilardo Hakem Kursu Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Bilardo Hakemliği Kursunun açılacağı bildirildi.

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Bilardo Hakemliği Kursu, Malatya’da 25-29 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kursa katılacaklarda aranan şartlar ve istenilen belgeler şöyle:

1 - T.C. Vatandaşı olmak

2 - Kurs tarihinde 19 yasından gün almış olmak

3 - En az Lise ve dengi okul mezunu olmak

4 - Fotoğraf 4 Adet ( Son 6 aya ait )

5 - Diploma fotokopisi ve aslı ( Aslı kontrolden sonra iade edilecektir.)

6 - Nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı ( Aslı kontrolden sonra iade edilecektir.)

7 - Savcılıktan alınacak sabıka kaydı ( Devlet memurları da dahil )

turkiye.gov.tr adresindeki E-DEVLET şifresi ile girilerek Adli Sicil Kaydı Sorgulama bölümünden https://www.turkiye.gov.tr/adli-sicil-kaydi linkinden Adlî Sicil Kaydı belgesinin gönderilmesi.

8 - Sağlık raporu (Sağlık ocaklarından alınabilir )

9 - G.H.S.İ.M den alınacak olan bir seferde 6 ay ve daha fazla ceza almadığına dair belge ektedir.

10 - Aday hakem bilgi formu ( Formu aşağıdaki linkten alabilirsiniz.)

11 - Kursa katılacaklardan federasyonun özel gelirler hesabına (TR26 0006 4000 0014 2006 2282 78) 50 TL kurs ücreti yatırması ve dekontu federasyonun (0312 310 2822) nolu faksına bildirilmesi ( Dekonta ….. İli Hakem Kursu ücreti yazılacaktır.)

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız