SON DAKİKA
SON DEPREMLER

18'inci Şube Malatya'ya Açıldı

0
Güncellendi - 2016-04-09 18:05:34
18'inci Şube Malatya'ya Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Malatya'da olan ve Elazığ ile Adıyaman illerine de hizmet verecek olan S. S. İstanbul Eczacılar Üretim Temin Dağıtım Kooperatifi Beydağı Şubesi'nin açılışı yapıldı

Açılışta Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Başkan Yardımcısı M. Yaşar Karataş, Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Şahin, Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, Malatya Eczacı Odası Başkanı Tahir Özelçi, Elazığ ve Adıyaman Eczacı Odası Temsilcileri, Eczacılar ve vatandaşlar yer aldı.

Açılış Konuşmasını yapan Şahin, Kooperatifçilik hareketinin Eczacılık kooperatifi ile farklı bir boyut kazandığını dile getirerek bu alanda disiplin sağlayarak kooperatifçiliğin üzerindeki yanlış algıyı ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Malatya Eczacı Odası Başkanı Özçelik’ de 18. si Malatya'da açılan kooperatif şubesi ile eczacıların ilaç temininde karşılaştıkları sorunların ortadan kaldırılacağını belirtti.

Eczacılar Birliği Başkanı Çolak, Eczacıların toplum sağlığı alanında, ülkenin sağlık politikasının geliştirilmesi, vatandaşın sağlık kriterlerinin iyileştirilmesi anlamında önemli merkezler olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır’da eczacılığın seçkin bir meslek olduğunu dile getirerek ilimizde birlikte iş yapmanın, kooperatifleşmenin önemine dikkat çekti.

Vali Kamçı da yaptığı konuşmada, “Eczacılık, insan var oldukça varlığı devam edecek olan bir meslektir ve mevcut sağlık sisteminin çok önemli bir parçasıdır. Eczacılar ise reçete edilen ilaçları şifa arayan hastalara tedarik etmekle mükellef sağlık çalışanları olup ilaçların kullanım şekli ve tedavi süreci konusunda hasta ve hasta yakınlarının bir nevi sağlık danışmanıdırlar.

Dolayısıyla gerek hastanın gerek hasta yakınının yeterli sağlık hizmeti ve sosyal destek alıyor olduğuna kanaat getirmesi özellikle psikolojik açıdan son derece önem arz etmektedir. Bu bakımdan, doktor ve hemşirelerin sunduğu sağlık hizmeti eczacıların sunduğu hizmetle taçlanmakta ve sağlık hizmeti talep eden kimselerin tedavi süreçleri ivme kazanmaktadır. Hülasa, sağlığa uzanan yolun önemli duraklarından birini eczaneler oluşturmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; İstanbul Eczacılar Kooperatifi'nin Malatya, Adıyaman ve Elazığ illerindeki eczacı ortakları aracılığıyla bu illerdeki hasta vatandaşlarımıza şifa dağıtacak olan Beydağı Şubesi'nin hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Kurdele kesimi ile gerçekleştirilen açılışın ardından konuklara sunulan müzik dinletisi eşliğinde Vali Kamçı ve beraberindekiler yetkililerden bilgi aldı.

Bülten

b5

b7

b6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız